6 responses to “Apie italų virtuvę lietuvaičių žodžiais”

  1. Yvl

    tuos murzius italus ir kitokius turkus musuose girdejau vadina “aikenkukais” – cia kai murzius priesh versdamas lietuvaite ant menchiu jai dar paporina kaip axujienai moka suktis virtuveje (ta proga ant klausos organu damai uzdrebdamas porcija spaghetti bolognese) – I can cook

  2. Ashtroka

    Pralinksmino :DDD
    Viena draugė buvo susidėjusi su italais, tai jos atradimas – kad italai niekada neimprovizuoja ir aklai laikosi patiekalų receptų :) tai kai ji norėdavo įberti kokio kitokio prieskonio ar daugiau užberti sūrio gaminant, susilaukdavo tokio pasipriešinimo, kad jau geriau paklusti, nei sėdėti nevalgius (gi sugadintą patiekalą reikia išmesti) :DDD

  3. ZeeZ

    man patinka tavo sarkazmas Yvl :) na bet to, kaip visokie aikenkukai sugeba kurti savo ivaizdi, tai belieka pavydeti.

  4. Žygimantas

    Aha, moka, bet lygiai taip pat moka ir jį greitai sugriauti. Šią vasarą teko viešėti Italijoje ir ragauti jų maisto. Nusivyliau viskuo – kultūra, maistu, elgsena. Tik paveldas vertas milijonų. :)

  5. maman

    Gaila kad nusivylei italu virtuve, bet tikiuosi, kad tai tiesiog netikes sutapimas. As manau, kad pasaulyje yra dvi geriausios virtuves italu ir tailandieciu…:) bet cia mano subjektyvi nuomone (del tailandieciu, beje ne…:)

  6. Mėta

    Na aš ne vienerius metelius pagyvenau Italijoj ir ilgokai gyvenu su italu Lietuvoj (kuris, beje, čia dirba ir makaronų nekabina), tai man kiek juokingi kai kurie apibendrinimai, nes pažįstant kelis žmones arba kartą nuvažiavus į šalį spręsti apie visą tautą ir jos kultūrą yra paviršutiniška. Visko yra ten, kaip ir pas mus, bet reikia propažinti, kad jų virtuvės tradicijos yra tikrai puikios.

Leave a Reply