Nežinau, ar esu pretenzinga dovanoms, ar mano draugės neišradingos, bet dažnai gimtadienio proga gaunu dovanų čekius. Šian vieną tokį ir suvartojau. Pragaro virtuvės biblioteka pasipildė nauju šaltiniu – Valgių enciklopedija (Presvika, 2001). Gal ir nėra blogai tie dovanų čekiai.
Paieška
Naujausi komentarai
- Povilas on Greitai ir užtikrintai: karbonadas vakarienei
- Agnė on Obuolių pyragas
- vytas on Dieviška voveraičių sriuba
- Jurate on Šafranas ant palangės
- Ri on Bananinis keksas
- Viktorija on Gaivus braškinis desertas
- Baravykas on Kepti grybai
- Julija on Obuolių pyragas su manų kruopomis
- Aleksandr on Stalo įrankių papuošalai
- voveruška on Dieviška voveraičių sriuba
[…] jog atskirai skanūs ingredientai nebūtinai išlieka skanūs viename patiekale, bet mano mylima Valgių enciklopedija sako, jog tai yra normaliai. Normaliai ir pavyko. Kitą kartą gal net recepto […]
[…] iš mano naujosios Valgių enciklopedijos. Originalų receptą beveik atitinka. Patiks visiems vegetarams, dietininkams, skrandininkams ir […]