10 responses to “Blyneliai su graikiniais riešutais ir šokoladu”

  1. Silas

    O jei įdarui ką nors panašaus į mėsą? Ir padažui panašaus į svietą-grietinę? :) niam niam :)

  2. svecias

    tada tai bus nebe desertas :)))

  3. Silas

    Cha, tai bus super desertas! :)

  4. svecias

    as cia apsizvalgiau, kad turiu visus produktus reikalingus siam deserteliui :) tik iskylo keli klausimai. kam reikalingas pienas ant graikiniu riesutu? ar riesutai pasidaro minkstesni ar kaip?

  5. skaniai.lt

    Pienas riešutus “nušutina” t.y. jų skonis tampa švelnesnis. Tuo pačiu padažas tampa padažu, ne patys riešutai yra sausi. Tik su pienu svarbu neperlenkti lazdos. Geriau pilti po truputį iki grietinės tirštumo.

  6. shiny

    man pritrūko informacijos kaip tuos riešutus sutrinti ir tt, nes čia lyg ir recepto pažiba turėtų būti, o parašyta visai nedaug (palyginus su instrukcijomis kaip kepti paprastus blynus)

  7. skaniai.lt

    Na trinimo būdų nėra daug. Rankomis grūstuvėje arba (daug geriau) su elektriniu malūnėliu. Gamina tokius su plokščiais peiliais.
    Dar pagalvojau, kad su bulvių kočėlu turėtu išeiti – riešutai minšti.

  8. Konkurso rezultatai: geriausio deserto receptas « pragaro virtuvė

    […] Blyneliai su graikiniais riešutais ir šokoladu – skaniai.lt […]

  9. garbane

    As visada butent su kocelu riesutus trinu. I maiseli ir su kocelu :))

  10. Živilė

    O kuo ypatingas konditerinis šokoladas? Ir kurioj planetoj jis randamas? :))

Leave a Reply