11 responses to “Braškių – rabarbarų želė tortas”

  1. chyzas

    mm.. atrodo skaniai, reiks pabandyti pasigaminti.

  2. Marija

    O man niekad nesigauna tokiais ruoželiais padaryt, visada susimaišo tos spalvos.. nors šaldau kiekvieną atskirai, bet vis tiek..

  3. Dovilė

    to Marija:
    Gal labai karštą antrą sluoksni pili ir jis ištirpdo jau sustingusį?

  4. Laurindre

    Jei ne pilnai sustingęs, tada susimaišo. Žinoma, pasiterlioti tenka, aš kišu į šaldymo kamerą, tada procesas pagreitėja. O galima ir nedaryti tu sluoksnių, į kitą tiesiog primėčiau braškių, skonis tikrai nenukentėjo.

  5. kristek

    receptas tai geras, bet pagalvojau, kaip man vis delto truksta foto kiekvienam proceso etapui… :D

  6. Closer

    O ištirpintą želatiną tikriausiai į baltą masę dėti, taip? ;)

  7. Dovilė

    Supratau, kad taip.

  8. Konkurso rezultatai: geriausio deserto receptas « pragaro virtuvė

    […] Braškių – rabarbarų želė tortas – Indrė […]

  9. .....................

    kaip skaniai atrodo

  10. Aidas r Lina

    hmmmmmmmmmmm kaip skaniai atrodo …pasidarysim ir mes toki……………..

  11. Egle

    o man nepasiseke su šiuo tortu, želė sustingo, tačiau balta masė nei kiek:( teko “košę” su želė sluoksniais valgyti:(

Leave a Reply