14 responses to “Bruschetta su šviežiais pomidorais”

  1. Justas

    Niam niam:) Man jau vien tik pavadinimas – Bruschetta… Kaip skaniai skamba:) Pilna seilių burna iškart:) Ir nesvarbu, ar su tokiu, ar kitokiu toppingu:)

  2. Renata

    Skanu, gražu, paprasta, greita – vien tik pliusai ;)

  3. Audrius

    o vat kad vietoj žalių pomidorų paėmus džiovintus, tai išvis būtų pasak :)

  4. Marius

    Greitai, greitai susirandame lietuvių kalbos gramatikos taisykles ir paskaitom ar tikrai galima rašyti o ir bet kartu.

  5. Elf

    O ten ant duonytes matosi raudonieji svogunai ar man tik taip atrodo? :)

  6. babuinai

    pagaminom su balta ciabatta (per klaida buvo nupirkta ne ta). Bet zmona sake kad vis tiek buvo niam niam. Cia toks patiekalas,kuri suvalgai iki paskutinio gardaus trupinio :)

  7. Gurmane

    tai kad kaip tik turi buti ant baltos duonos :)

  8. Julius Osokinas

    O, taip taip, Italijoje man buvo gaminamas šis patiekalas užkandai prieš pvz. vakarienę. Kas blogiausia, kad prisivalgydavau ir pačios vakarienės nebenorėdavau :) Bet puikiai tikdavo prie šalto alaus ar raudono vyno!

    Dažniausiai tai būdavo saldieji svogūnai (na, pas mus jie vadinami raudonaisiais), pomidorai ir smulkinti česnakai, viskas dar pagardinta druska. O kepant duoną, keptuvę (nors ten būdavo ne paprasta, o kažkokia skrebučiams), išklodavo folija.

  9. bbr

    Skaniausias paruošimo būdas nužiūrėtas invino:
    smuulkiai pjaustyti pomidorai, svogunai, su žaliais bazilikais tepami ant skrudintos ciabatos ištrintos česnaku, viskas užklojama parmos kumpiu. Skaniausia variacija iš išbandytų :)

  10. Šilas

    Hmmm, o kur komentaras apie “neetiška”? :)

Leave a Reply