27 responses to “Cukinijų kepinėliai”

  1. reklamosauka

    Kaip tik vakar valgėm. Gaila, pamiršau grietinės nupirkt, prie jų labai trūko, o šiaip niam niam. Truputį padaugunau sūrio, tai skonis gavosi kaip bulvinių blynų :)

  2. lashiuke

    Vertas dėmesio receptukas savuoju paprastumu. :)

  3. garbane

    “Originaliame recepte”==> bet orginalaus recepto autorius kazkodel pamirstas..Labai negrazu.

  4. Forelle

    Garbanei: dažnai patikusį receptą ant lapelio užsirašau, kartais visai be nuorodos. Kaip ir šiuo atveju buvo. Bet pora valandų pasėdėjus, radau iš kur tą receptą traukiau :)
    http://culinarty.sapiensworks.com/

  5. garbane

    Visko aisku pasitaiko, bet siaip lietuviskuose bloguose isivesejusi plagijavimo manija, kuri mane piktina ir liudina. Kitasyk juk galima bent uzsimint ‘autoriaus nebepamenu’ ar panasiai. Cia ne vien Forellei, o visiems.

  6. Forelle

    Stengiuosi visada nurodyti iš kur receptą gavau, nors kartais būna, kad randi receptą prieš kelis metus užsirašyta ir net neįsivaizduoji iš kur paėmei: ar knygos, interneto ar kas pasakė, bet jeigu vėliau randu šaltinį būtinai ir bloge nurodau.

  7. kristinooshke

    Tokie receptai kaip sis is vis neturetu dalyvauti konkurse. labai jau paprasta paimi isverti recepto teksta nukopini fotkes ir viskas. tai kas cia per nesamone? nei patiekalo darymo nuotrauku nei ka. tai cia ir idomumas ziureti kaip receptai igyvendinami o nukopinti tai gali kiekvienas. vetuoju si recepta!!!

  8. Forelle

    O kas sakė nuotraukos nukopijuotos?
    Šiaip fotografavau ir eigą, tik nepratus ir gamint ir fotografuot, o dar kai pasiakičiau preiš tai buvusių komentarus, kaip šlykščiai atrodo tas ar anas, tai jų ir nesiunčiau, bet jeigu nori, gali pasižiūrėt

    http://i249.photobucket.com/albums/gg214/receptai/foto/DSCF0284.jpg
    http://i249.photobucket.com/albums/gg214/receptai/foto/DSCF0515.jpg
    http://i249.photobucket.com/albums/gg214/receptai/foto/DSCF0517.jpg
    http://i249.photobucket.com/albums/gg214/receptai/foto/DSCF0518.jpg

  9. Rita

    Ką čia nusikalbi apie vetavimus ir nuotraukų nukopinimus. Jei neturi jokio supratimo, tai išvis nerašinėk.

  10. garbane

    Nuotrauka, kiek suprantu, pacios Forelles.
    Kad receptas is kazkur kitur paimtas – nebeabejoju kad dauguma sitam konkurse tokie patys, ne tiek jau daug lietuvoj kulinarijos geniju kurie patys 100% savo patiekalus kuria.
    O kad gaminimo etapu ner.. Kam ju reikia? Sakytumei kazkokios kulinarines subtilybes aprasytos – pvz kaip is pomidoro ispjaustyti roze – tada isties nuotrauku reikia, o cia “sutarkuoti” “pabarstyti” “supjaustyti” “pakepinti” “sudeti” “suberti” “kepti”… Ka, be nuotrauku neiseina?

  11. Forelle

    Turiu aš tas eigos nuotraukos, bet net nesiunčiau, nes kad nėra ką ten siųst, nes vienoj kepinami svogūnai su paprika, kitoj visa jau sumaišyta masė, o trečioj jau suformuoti kepinėliai. Nefotografuosi kaip atskirai viską supjaustai.
    Nuotraukos tikrai mano. Jeigu pažiūrėtumėt į nuorodą, pamatytumėt, kad ten ne džiūvesėliuose apvoliota, ten kitokia forma

  12. kristinooshke

    Ritai reiktu paskaityti konkurso salygas – “Receptų su nuotraukomis ir aiškiais gaminimo proceso aprašymais” sako Dovile, vadinasi taip ir turi buti. O Forelle neturetu gedytis deti nuotrauku, ypac jei moka taip meniskai fotkinti. nuotraukos yra realistiskos o ne slykscios. labai smagu kad autore reagavo i pastaba ir papilde recepta nuotraukomis. man asmeniskai daug smagiau matyti visa procesa. kas cia blogo jei man patinka iliustracijos? esme ne ta kad nemoki pabarstyti ar pakepinti, esme ta kad nuotaukose matai kad zmogus nuosirdziai stengesi kazka pagaminti ir kaip visa tai isejo.

  13. Rita

    Aš neturiu nieko prieš konkurso salygas . Man tik buvo pikta, kad tu parašei, kad Forelles nuotraukos nukopintos, o to tikrai nebuvo.

  14. Forelle

    Kristinooshke, kitą kartą dalyvaudama konkurse pasistengsiu viską nufotografuoti gražiai žingsnis po žingsnio. Sąlygas aš skaičiau, bet kiek prieš tai buvusiam konkurse, taip ir šiame nedaug kas atsiuntė receptus su visa gaminimo eiga.

  15. garbane

    “Receptų su nuotraukomis ir aiškiais gaminimo proceso aprašymais”=> Receptas yra. Nuotrauka yra. Aiskus gaminimo proceso aprasymas irgi yra. Taip kad nesikabinekim kur nereikia.

    “esme ta kad nuotaukose matai kad zmogus nuosirdziai stengesi kazka pagaminti ir kaip visa tai isejo”==> o jeigu nematai supjaustytu morku ir barstomu krapu tai jau nesistenge? ar kaip?

    Neturit, zmones, ka veikt su tokiom is pirsto laustom priekabom.

    O siaip man asmeniskai aprasymai kur kievienas zingsnis fotografuojamas nepatinka. Tokiu atveju neimanoma patikusio recepto atsispauzdinti tiesiai is puslapio – gaila rasalo supjaustytu morku vaizdeliams. Bet cia asmenines preferencijos ne prie ko. Tiesiog iskilmingas recepto “vetavimas” del proceso nuotrauku nebuvimo.. is neturejimo ka veikt, matyt.

  16. garbane

    ne laustom, o lauztom :)

  17. Živilė

    Tie, kurie ne ta koja iš lovos išlipot, geriau išvis nelįskit čia ir nekomentuokit, negadinkit geros pragaro virtuvės nuotaikos. Labai gerbiu Forelle, dažnai apsilankau jos ir kitų bloguose, žmonės fotkina, rašo, galų gale ieško receptų, o kažkokia “nedaciopa” (atsiprašau už išsireiškimą, bet kokie žmonės yra, taip ir vadinam) drįsta priekaištauti dėl tokių smulkmenų. Žmonės, pabūkim kartais optimistai ir pabandykim atrasti kažką gero, o ne ieškoti visokių nepagrįstų blogybių. :)

  18. Daržovės ir vynas. Kurlink ir kaip? « pragaro virtuvė

    […] populiari cukinija neretai įdaroma. Su cukinijų kepinėliais rinkčiausi lengvesnius, ąžuole nebrandintus baltus vynus – pamėginkite gaivius itališkus Pinot […]

  19. rūta

    kokie čia visi pikti.. siaubas.
    O kartais pagalvoju, kad kritikuot temoka. GERAI, kritika – sveika kritika – gerai. Bet šitoj vietoj aš visai nemačiau, ką kritikuot.
    Mąstykim blaiviai, žmonės ir pagaliau.. gana pyktis ir nepagristai kaltint belekuo.

  20. Daržovių stebukladarė ir mikrobangų krosnelės laimėtoja « pragaro virtuvė

    […] Cukinijų kepinėliai – Skirmantė […]

Leave a Reply