22 responses to “Daržovių vėduoklė”

  1. Aida

    sveiki,po keliones i Italija atradau darzove-Baklazana,sitas patiekalas atrodo labai viliojanciai butinai isbandysiu :)

  2. Ada

    Na ir kaip skonis valgant vieną be jokių mėsų? Nieko netrūksta? Baklažanus labai mėgstu, patiekalas visai neblogai atrodo, galima būtų ir bandyti. :)

  3. rita

    Skonis labai geras, esu kepusi su cukinija, bet su baklažanu man labiau patiko, šį kartą valgėme su vištiena, labai skanu.
    Aš tokį maistą galiu valgyti ir be mėsos, bet vat vyrus nelabai pasotinsi :)

  4. sima

    o kokie ten prieskoniai pabarstyti?

  5. Rita

    pabarsčiau raudonos paprikos milteliais :)

  6. kristinooshke

    atrodo gerai, o kodel tiek ilgai kepti reikia?

  7. Rita

    Per tiek laiko tikrai neperkepa. Baklažanas neplonas ir turi gerai perkepti.

  8. Vilma

    Atrodo tai baisiai gerai! Ačiū už gražią idėją. :-)

  9. Egle

    Labai mėgstu baklažanus, reikės išbandyti, tuo labiau, kad namie turiu net du – tokius labai gražius :)

  10. Rita

    Dar šalia dėk vištytės šlaunelę, ir bus labai skanu :)))

  11. Daržovių stebukladarė ir mikrobangų krosnelės laimėtoja « pragaro virtuvė

    […] Daržovių vėduoklė – Rita […]

  12. Vilma

    Taigi, štai ir vėl aš… :-) Išbandžiau – fantastiškas patiekalas! Jokios mėsos prie jo netrūksta, nes skonių derinys tobulas – bet kokia višta tik “išsklaidytų” gerą šio patiekalo aurą, chi chi… :-)
    Jei autorė labai neprieštarauja, tai paplatinau šį receptą savo BLOG’e. ;-)

  13. Rita

    Kaip galiu prieštarauti, jei jau paplatinai :( :)

  14. Vilma

    Tai dar galiu išimti. Bet, jei matei, į autorystę nesitaikau… ;-)

  15. Rita

    as juokauju :)

  16. Staselė

    Labai skaniai atrodo – jeigu ne nuotrauka, nebūčiau ir įsivaizdavusi. Išbandysiu būtinai.
    Aš tai baklažaną paprastai pjaustau riekelėmis ir troškinu, bet prieš tai būtinai palaikau vandenyje su druska mažiausiai pusvalandį. Neįtikėtina, koks juodas vanduo paskui nuvarva.

  17. Simona

    Isbandyta, nors ne taip skanu, kaip su cukinija, bet vis tiek neblogai :) o vat draugui visai nepatiko :( Na bet del skonio nesigincijama ;)

  18. Alma

    O kokioj temperaturoje kepti tas 45 min?

  19. Dalia

    Laba,

    bandziau daryti si patiekala taciau isejo labai sausas, kaip to isvengti? Ka galite patarti?

  20. juna

    gaminau, ačiū už puikią idėją, dar pridėjau lieso kumpio faršo, česnakus dėjau ne skiltelėmis, o traškiau spaudikliu. labai skanu

Leave a Reply