Duonelės Anitin Integral

Turiu stiprią priklausomybę nuo užkandžių darbo metu. Bele kokių. Kad tik kas valgomo būtų.

Radau šian IKI naujovę – kokios tai ispaniškos duonelės Anitin. Buvo pilno grūdo su sėlėnomis (tokias ir paėmiau), su saulėgrąžomis ir dar kažkokios. Anot paveiksliukų ant pakuotės, turėtų būti viso penkios rūšys.

Sūrokos, lengvai trupančios (tarsi iš plaktos tešlos keptos), buvo padėtos prie pseudosveikų džiūvėsių. Iš bėdos graužimui tinka. Kaina 3,49 Lt. Blogis tame, kad labai jau sulūžinėję tos duonelės pakuotėse.

Posted in

6 responses to “Duonelės Anitin Integral”

  1. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/nazgull/'>nazgull</a>

    Ach… tiesiog širdį plėšo, o aš taip stengiuosi tarp "valgymų" neužkandžiaut… dabar pažiūrėjus taip norisi paragaut :)

  2. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/KaVeikti/'>KaVeikti</a>

    Mėgstu graužti tokius visokius dalykiukus. Bet darbe jau po truputį atpratau…
    O tu bandei sėlenų paplotėlius? Jų Maximoj būna prie košių, berods. Sveiki, labai lengvi ir neapsunkinantys. Pusę pokelio suvalgydavau sau ir nieko :)

  3. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/KaVeikti/'>KaVeikti</a>

    AHA, BEVEIK SĖLENOS. Todėl tokie nekalti :)
    Bet man tai visai skanūs. Aš, jei greitu metu būsiu, pažiūrėsiu pavadinimą ;)

  4. JR

    jo, as irgi kaip tik sia savaite IKI juos uztikau ir nusipirkau butent tuos su selenom. Skonis tikrai ner blogas, bet kas svarbiausia – patiko sudetis – pilno grudo miltai + kvieciu selenos; labai gerai, kad nera prideta paprastu miltu, grikiu ar mieziu miltu, kaip kad buna tuose lietuviskuose Duoniukuose (ant pakuotes uzraso "Ruginiai", o paziuri sudeti – prideta kvietiniu miltu daugumoj ir lasas ruginiu…)

  5. Dovilė

    Nenorėk taip stipriai. Skonis tik pusėtinas.
    Artėju į pakuotės pabaigą, tai man jie jau visai neypatingi atrodo..

  6. Dovilė

    Užmesiu akį, kai būsiu Maximoje.
    O jie praktiškai pilnai iš sėlenų? Šiaip su sėlenomis visokių duoniukų esu bandžiusi. Ir skirtingų gamintojų. Iš principo visi jie panašūs.

Leave a Reply