Egzotika Lietuvos restoranuose

Susigalvojau naują išbandymą – paragauti Lietuvos restoranuose siūlomų lietuviškam skrandžiui netikėtų sprendimų. Patiekalų iš produktų, kurių paprastai nevalgome ir net mintis apie jų valgymą ne visiems yra priimtina. Nesinori tikėti, kad Lietuvos restoranuose egzotika apsiriboja jaučio pautais, tačiau pati tokių vietų nelabai žinau. Reikalingos skaitytojų rekomendacijos. Prašau išvardinti kur kokias įmanomas gauti šlykštynes žinote.

Būtų gerai, jei kuo tiksliau apibūdintumėte reikalą – koks gyvis, kokioje maitinimo įstaigoje, kokiu adresu įsikūrusioje. Kaina irgi yra vertinga informacija, nes manau, kad už vieną skrudintą tarakoną 200 Lt gal ir nenorėsiu mokėti.

Kol kas iš šlykštynių serijos esu valgiusi tik keptų kiaulės smegenų. Nepatiko.

Posted in

24 responses to “Egzotika Lietuvos restoranuose”

  1. Rasa

    Šiaip Jeruzalėje, Medžiotojų restorane bent seniau būdavo pakankamai platus patiekalų iš žvėrienos pasirinkimas. Aplinka ten nėra labai jauki, bet kažkada , kai teko lankytis prieš pora metų, buvo skanu.

  2. dedulis mikis

    kai paskaiciau apie kraujinius vedarus tai vos neatgrzinau ant klaviaturos vakarienes…

    oo siaip egzotikos galima rasti kikvienoi virtuvei, pries tai aisku teks aplankyti drauguze maxima, ten saldytu skyreli galima rasti visko nuo strutienos kas yra skanu, krokodiliena nerekomenduoju, rykliena skanumas, o siaip varliena nieko ypatingo tas pats kai vsitiena man tik sausesne, nu ka cia dar ai gyvates labai skanu kaip zuvis mesa tik sausoka..
    o geriausia egzotika yra sugebejimas is tu paciu koldunu ar kotletu israityt koki gaidy tai yra :DD nu kazka idet neiprasto nuzodziu laikas miegoti

  3. Antanas

    Pabandžiau jaučio kaulų čiulpus bei čiobreliaukė “Druskos Namai”,
    nenusivyliau, verta pabandyt

  4. apskaita

    Kebabai kokiam nors kioske irgi yra savotiskai ekstremalus maistas :)

Leave a Reply