13 responses to “Florentinai”

  1. Julius Osokinas

    Atrodo labai skaniai, bet priešpaskutinis sakinys sulaiko mane nuo šių gardumynų…

  2. Jurga

    o ant pakuotės miltelių gal kartais yra kalorijos parašytos, lb įdomu, kiek jų yra :)

  3. Jurga

    ai, ir dar norėjau paklaust, koks skonis? nesijaučia, kad “chemija”?

    1. Dovilė

      Skanu. Ir nesijaučia man jokios chemijos.
      Kartais galvoju, kad apie chemiją yra daugiau kalbų ir jos baimės, nei realaus pagrindo tam.

  4. Boružė

    o kiek kainuoja šitas gėris? :P eilinį kartą gailiuosi kad gyvenu ne Vilniuje..

  5. Gurmane

    vietoje milteliu dedu cukru,bet tada reikial abai atsargiai,kad nesudegtu, arba galima deti skaldytus smulkiai smulkiai ledinukus,kurie irgi lb greit svyla :)))

  6. Laura

    na va kaip tik sitas pyragas skrunda orkaiteje :)

  7. Danute

    Labai noreciau isbandyti si skanesta, tik va gal zinot kur tu milteliu nusipirkt galima butu? Nes kazkaip niekur neteko ju matyti.
    Dekinga uz info :)

    1. Dovilė
  8. Florentinai ir kazinakai mikrobangų krosnelėje « Pragaro Virtuvė - Receptai - Desertai

    […] florentinams ruošiamas lygiai taip pat, kaip ir kepimui orkaitėje. Naudojau: migdolų drožles, linų sėmenis, balto sezamo sėklas, juodo sezamo sėklas, […]

  9. Nijole

    Kur to misinio galima isigyti ( Alytus) tai Kaunas turbut butu arciausias taskas.

  10. Siaip

    Vietoj miltelių dedu sviesto šiek tiek lygyto ir kondensuoto. Galima kepti, o galima sumaišyti ir palikti šalti – ir taip skanu ir taip.

  11. Edita

    Tiek džiaugiausi radusi si receptą! Nusipirkau tu stebuklingu milteliu ir … Labai nusivyliau… Gryna chemija! Parduotuvej florenrinai daug skanesni buna. Ir dėl kainos irgi nemanau ar čia labai pigiau išeina. Apie 20 lt išėjo apie 0,5 kg viso gėrio su miltukais, kai iškepė tai tiek tikrai viskas nesvere, ir dar taip nevykusiai gavosi… Gaila aišku. Toliau tesiu paieškas ir bandymus be milteliu!
    Sekmės temos autorei!

Leave a Reply