58 responses to “Gaivus braškinis desertas”

  1. Andrius Kleiva

    Skaaaaanu :)

  2. Laimės paieškos rožiniam mieste » Blog Archive » Trijų nuotrupų mozaika

    [...] nori tokio deserto, užsuk į Pragaro virtuvę, kurioje šiandien svečiuojuosi ir pasakoju, kaip aš tai daroma. [...]

  3. MariukasM

    Psio, varau kefyro, braškių ir želatinos :)

  4. A.

    Oj kaip gerai, kad priminei :) As irgi einu i parduotuve :)

  5. Dovile

    O ar galima verdanti vandeni ant zalatinos pilti?.. kazkaip visada buvau isitikinusi, kad tik drungna, nes kitaip nesustings.

  6. lashiuke

    Oooo!!! Dar vienas mano dėmesio vertas skanėstas. Tik dabar problema atrast kefyro Italijoj, nes tai kas yra, ne visai tinka pavadint kefyru. :)))

  7. KaVeikti

    Ei žiū desertų valgymo įpatumai mano ir “rožinės mergaitės” visai sutampa- visai nemėgstu tortų, o jei ragauju tai tik gaivaus kremo, palikdama biskvitą. Šis desertas- man pats tas :) Būtinai pasigaminsiu!

  8. Ugne

    Desertas išties puikus, būtinai reikės pabandyti.
    Viena pastabėlė dėl tų angliavandenių – cukrų 99,8 proc. būtent jie ir sudaro, todėl pasarasis desertas nėra jau taip vien baltymai ir vitaminai ;)

  9. PinkCity

    Dovile, negalima tik užvirti ir virti želatinos su vandeniu, o užpilti verdančiu ir nevirti, tik stipriai makaluoti – prašom. Sustingsta, praktiškai įrodyta :)
    lashiuke, vietoj kefyro gali naudoti jogurtą, esu tikra, kad to tai rasi. Aišku, jei naudosi saldų – nedėk cukraus ;)

  10. Vytautas

    I visa sita reikala galima ideti graik riesutu, is anksto paruostos ir kubeliais supjaustytos zele ir siaip bet kokiu vaisiu gabaliuku (kivi netinka, neleidzia stingti).

  11. Audrius

    Šitą net aš moku pagaminti. Dar galima indo šonus apdėlioti paprasto, bejokių pripumbasų biskvito vyniotinio griežinėliais (nežinau kaip ta biskvitinė dešra vadinas). Tada suteikia daugiau saldumo. Na aišku kai autorius pasisakė aiškiai prieš biskvitus, toks ingridiantas neegzistuoja :)

  12. Nemiga

    Damn, kaip gerai ir skaniai atrodo!

  13. MariukasM

    Išbadyta. Laaaaabai skanu !

  14. Oni

    Ir aš išbandžiau. Mmmmm, kaip skaaaanuuu! Patinka man tokie greiti desertai. : )

  15. Vytas

    Ar su žele (iš pakelių) niekas nebandėt?

  16. Dinos blogas – Kai kyla noras ką nors nužudyti…

    [...] ir batoną sudėjau į paprastutį plastikinį maišelį. Shoping time, nes labai noriu pasidaryti gaivų braškinį desertą pagal PinkCity iš PragaroVirtuvės desertų [...]

  17. greta

    o ka galima butu su trintomis braskemis padaryti?

  18. Silas

    Nerealu :) Per tas porą valandų kol sustings, kas nors įdomaus ir įsimintino bus virtuvės plovimas, nes dabar atrodo, kad iš gyvos kiaulės faršą dariau, o ne su braškėm reikalų turėjau.

  19. Dovilė

    to greta:
    Trintomis braškėmis kaip minimum galima pagardinti ledus. Įdėjus cukraus, galima smaližiauti su blyneliais ar gal panaudoti kokiam pyragui ar bandelėms vietoje uogienės įdaro.
    Dar, tiesa, galima jomis apdrabstyti visą virtuvę, kaip kad padarė Šilas.

  20. Silas
1 2 3

Leave a Reply