11 responses to “Grybų kotletai”

  1. shelter

    Nykiausių įrašų kryptimi?

  2. dot

    Nu atsiprašau, bet man voveraitės nėra tokios jau menkavetės. Jos man prilygsta baravykams, raudonviršiams, o dar didelis pliusas tas, kad jos nekirmyja ir gražiai atrodo. Ir apskritai jos nėra tokios pigios (nelyginant su baravykų kainom).

    shelter,
    kas tau nepatinka? Čia gi ir yra kulinarinis blog’as, o ne koks apie kažkieno gyvenimą, taip kad nevaryk Dovilės į medį, mergina ir tai jau pasitempė ir dažniau pradėjo rašyt.

  3. Asta

    Atrodo tikrai labai skaniai! Ir dar tokie simpatiški, spalvingi kotlečiukai :)

  4. kristinooshke

    Puikumėlis. Būtinai reiktų pabandyti, tik tos malimo mašinos neturiu. Ką galima vietoj to malimo daryti, kad rezultatas butu panašus?

  5. Dovilė

    to kristinooshke:

    Spėju, kapoti grybai bus per stambūs, kad gerai suliptų. Manau, bandyčiau daryti kotletus iš 1:1 kapotų grybų su bulvių koše, grikiais, dar kuo. Žinoma, skonis būtų kitoks, bet gal galima rasti irgi neblogų derinių.

  6. Sonata

    Labai sudomino receptas :) niekada nekepiau kotletų iš grybų,todėl labai smalsu išmėginti :) ačiū už receptuką :)

  7. Baltagalvis

    Jei kotletų masė per skysta gaunasi galima dėti manų kruopų (tas tinka ir kotletams iš mėsos).

  8. bevardo

    Užsimaniau =)

  9. Jorūnė

    Bandėm, pavyko, labai skanu ir pažiūrėjus visai neatrodo, kad ne mėsos kotletai lėkštėj :)

  10. Gintare

    labai skanu :)

  11. svieta

    labai skanus patiko

Leave a Reply