Pietavome šian Vingrių g., Vilniuje, esančiame Honkonge. Kažkaip pastarosiomis dienomis patraukė prie kinų maisto. O kaip jų pavadinimą rašyti, galvojau ilgiausiai, nes jų iškaboje yra Hon kongas, kas visai nėra taisyklinga.
Parkavimas: Praktiškai užpildyta neasfaltuota aikštelė.
Aplinka: Būna ir jaukesnių. Kažkaip tamsu viduje. Yra vienas didelis stalas, kiti – po 2-4 vietas. Šiaip atstumai tarp stalų ne per didžiausi, viso vietos ne per daugiausia.
Maistas: Jautiena su kiniškų pupelių daigais ir aštriu padažu buvo normaliai. Jokių stebuklų, bet liūdna irgi nebuvo. Vištiena gilioje keptuvėje su riešutais ir daržovėmis (kitur dažniausiai vadinama Gong bao) mano pietų kompanijai irgi suėjo neblogai. Abu patiekalai buvo tikrai aštrūs ir tas yra gerai. Porcijos nemažos. Tiedu saviškių net ir nebaigė. Buvo kartu su ryžiais ir salotomis. Tiesa, salotos pasitaikė gana lietuviškos – kopūstų su morkomis.
Aptarnavimas: Stipriai neužkliuvo. Nieko nesupainiojo, ilgai laukti neteko, niekuo nenustebino, gilaus įspūdžio nepaliko.
Kainos: Nekintantis pietų meniu galioja nuo 10:00 iki 15:00. Jame tik karšti patiekalai, po 12 Lt. Karšti iš standartinio meniu kainuoja, rodos, nuo 20 Lt. Švyturio 0,5 L – 6 Lt.
Cia biski ne i tema, bet tingejau ieskoti kurioj vietoj butu “i tema” :) Paziurek atrodo visai neblogas puslapis: http://blog.cooklikeyourgrandmother.com/
Na kaip tai man Honkongas viena iš geriausių (maisto prasme) kiniečių užeigų Vilniue. Skanus maistas, tačiau aptarnavimą reikėtų kiek pataisyti.
Gong Bao ar Kung Pao vis del to? Aaaaa, paziurejau kai kur, pasirodo vienas ir tas pats :)
Anksciau vingriu honkonge buvom etatiniai su brangiaja, viskas ok, tik kliudavo poh*jistinio nusiteikimo padavejos :) Dabar mieliau einam i honkonga esanti lvovo gatveje, aplinka jaukesne kazkaip ir personalas super :)
Ka tik grizau is Thai restorano. Ahhhhh, palaima, kai saka….
Pritarčiau Stiuartui. Dėl skonio nesiginčijama :) bet, mano manymu, Honkonge vieni skaniausių kinietiškų maistų (oho kokį žodį suriečiau). Beje, ir sriubos vertos dėmesio. Viena tik bėda – Honkongo restoranai sproginėja kartais :) Ypač Lvovo g. :)
Gong Bao tiesiog tariasi kaip Kung Pao, todel truputi painiavos kyla :)
tame Lvovo g as pries 4 metelius mazdaug lankiausi, kai su kolegomis pietaudavome. Gal man vaidenasi, bet, regis, infliacija ten kainu nelabai itakojo ;) Kopustai su morkytemis tai tikrai ne kas, bet, sakoma, kiekvienai saliai savo virtuves uzsienieciai adaptuoja. Juk ir buregeriai amerikieciams ir prancuzams kiek kitokie gaminami. Alus tai brangokas. O kinisko alaus Lietuvoje dar nesimato? Kalbant apie gerimus, reiktu mum padaryti projekteli, kur tu ka nors garmulini, o as patarciau ka nors uzgerimui :) tik as va su vynu tik pradedu, o tu jau gerokai isisiubavus.
man Honkongo restorano maistelis vienas is skaniausiu, ka siulo Vilniuje kinieciu virtuve. Beja Vingriu g. pastebejau, jis skanesnis nei Lvovo g. Aptarnavimas ir aplinka ne auksciausio lygio, bet ten taip skanu, kad noro gryzti net nesustabdo rasti “nepageidaudini” ingedientai leksteje.