10 responses to “Įdaryta cukinija”

  1. bogaboo

    Galuine nuotrauka visai nežadina apetito. Tiesiog pošlykštė tokia. bet pats patiekalas skanus.

  2. Dina

    Dovile, kažkas nutiko tavo fotoaparatui. Tikrai. Nebefokusuoja taip gražiai vaizdo kaip anksčiau.

  3. Dovilė

    1) Pabandykite patiekalą įsivaizduoti iš aprašymo. Senovėje receptų knygas gi be nuotraukų spausdindavo ;)

    2) Skaitome atidžiau – konkursinis įrašas, vadinasi, nuotraukas dariau ne aš. O mano fotoaparatui ir jo maistiniam rėžimui nieko nenutiko – galima pasitikrinti ankstesniame įraše ;)

  4. Daržovės ir vynas. Kurlink ir kaip? « pragaro virtuvė

    [...] populiari cukinija neretai įdaroma. Su cukinijų kepinėliais rinkčiausi lengvesnius, ąžuole nebrandintus baltus vynus – [...]

  5. Daržovių stebukladarė ir mikrobangų krosnelės laimėtoja « pragaro virtuvė

    [...] Įdaryta cukinija – Ignė [...]

  6. Jurate

    Labai aciu patiko, atsiuskite recepta vakavimui.

  7. Irma

    siaip turetru buti skanu, tik manau kad isem,us reiketu pabarstyt krapais ir svogunu laisklais kad isvaizdziau atrodytu

  8. lina

    aciu, nes niekaip neisivaizdavau ka daryti su farsu – apkepinti pries tai ar ne.

  9. Jadze

    Cukinijos salotos,

    1. Svieste ir aliejuje apkepinkite nuluptą ir kubeliais pjaustytą cukiniją su druska ir juodaisiais pipirais, bei labai smulkiai pjaustytu česnaku. Česnaką dėkite prieš pat pabaigą. O sviesto tik kokius 50 g. Kepkite ant didelės ugnies ir dideliame kiekyje riebalų. Cukinija turi apskrusti, bet viduje turi būti dar traški. Keptą cukiniją sudėkite į sietelį, kad nuvarvėtų riebalai.
    2. Tada tuose pačiuose riebaluose apkepinkite panašų kiekį kubeliais pjaustytos juodos duonos. Tik nepamirškite sumažinti ugnies. Jokių prieskonių dėti nebereikia.
    3. Jei turite miško grybų (lepšių, raudonikių, baravykų), tai juos taip pat supjaustykite ir apkepinkite aliejuje su druska ir pipirais, jei neturite tiks ir pievagrybiai (tik juos palaikykite 2 dienas šaldytuve). Baigiant kepti sudėkite 2 dideles galvutes pjaustyto svogūno, kepkite kol pagels.

    Viską sudėkite į didelį dubenį.

    Salotų padažas.
    Sauja petražolių arba krapų (kam kas labiau patinka) užpilkite gietine, įberkite druskos, pipirų, džiovinto arba žalio baziliko ir išmaišykite.
    Padažą pilkite tik ant atšalusių daržovių. Sumaišykite tik prieš patiekdami.

    Skanaus

  10. Rasa

    kokiame karstyje kepti oraikteje, ir ar su vejeliu ar be vejelio? :)

Leave a Reply