Keistenybės picose

Esu šiaip ganėtinai konservatyvi valgytoja. Ir dažniausiai kavinėse užsisakau tai, ką žinau man patiksiant. Ir taip galvodama vis neišbandau ko nors naujo. O juk galimi atradimai ir pačiose netikėčiausiose ingredientų kombinacijose.

Kartą, lankydamasi Pizza Jazz, sumaniau keisti savo nusistatymą ir užsisakyti picą, kokios niekuomet nesugalvočiau gaminti pati. Keisčiausia sudėtis pasirodė Toscanos – ančiuviai, artišokai, brie. Giliai įkvėpiau. Imu.

Paragavusi jau galėjau aiškiai įvardinti, kodėl aš jos niekuomet ir toliau nedarysiu pati.

Kita diena Čili picoje. Ir jie turi Toscaną. Šioje visas keistumas tik grietinės ir česnakų padaže. Bet gi vis tiek negaliu neparagauti.

Nenusinuodijau. Bet irgi tokios negaminsiu. Nes egzistuoja skanesnių.

Posted in

One response to “Keistenybės picose”

  1. <em>Anonimas</em>

    Cia tautietiskos picos,issityciojo ir is picos,ir is Toskanos.bet kada mes galesime pasigirti maisto gaminimo kultura.O dabar-kuo daugiau ingredientu,tuo labiau cool.ir niekam ne motais,kad jie nedera tarpusavyje.

Leave a Reply