6 responses to “Kepta jautiena su grybų ir balto vyno padažu”

  1. Vilius

    mmm… grybai

  2. Dautartė

    Skanumelis.
    I grybus dar galima siek tiek riebios grietineles ipilti ir patroskinti kelias minutes, irgi skanus padazas gausis. Arba i toki padaza ideti apkepintus nugarines gabaliukus ir patroskinti kartu… Viskas. Einu valgyti ;)

  3. Karvė

    Truputį draugiau drąsos su mėsa ir aš jau turiu kur mėsos kvapą palikti prisiminimui! ;) Šiaip labai gerai – būtinai išbandysim!

  4. zosyte

    o kas čia per grybai? dažyti šampinjonai? :)

  5. Mr-Script

    Pabandžiau, tikrai buvo skanumėlis :)

  6. Kepta jautiena su grybų ir balto vyno padažu « O man skanu!

    […] Šaltinis: http://www.pragarovirtuve.lt […]

Leave a Reply