16 responses to “Kepta žuvis su kaparėliais ir vyšniniais pomidorais”

  1. Rokas Arbušis

    nesupratau dviejų dalykų:
    įžangos
    kas tie kaparėliai?

  2. Rokas Arbušis

    na štai, viskas jau ir aišku :)
    ačiū :)
    žinosiu kada vakariene kokia save palepinti. nes vieną receptą su žuvim iš čia jau ir mintinai išmokau. ne kartą gaminau jau :)

  3. Šilas

    Viskas ok, tik matyt Nyderlanduose :) žuvis yra su skoniu, ką pas mus įsigyti yra pakankamai sudėtinga, visos šaldytos-atšildytos-šaldytos-tt arba kaip nors konservuotos

  4. Dovilė

    Ai, Šilai, hiperbolizuoji. Žuvies užšaldymas automatiškai nereiškia jos virtimo popieriumi.

  5. Šilas

    Gali būti, bet kiek teko ragauti žuvį kur nors toliau nuo Lietuvos ji tikrai turėjo Skonį, o ne dumblo sumaišyto su šalto rūkymo lašiniais ir tai ką įdedi gamindamas jausmą

  6. Dot

    Nežinau, gal ir ne į temą, bet apie žuvį. Ar tik man skorpionžuvės (pangasijos) skonis toks truputį į dumblą ir dar kažką neša? Todėl kažkaip atsisakiau šios žuvies, nes jos paragavus mane suvimdo…

  7. Šilas

    @Dot: va va ir aš apie tą patį, kažkas tarp kiaušinio baltymo ir jūros vandens…

  8. Dot

    Man dar kažkaip į karpį panašu, bet deja jokių kitų žuvų pakaitalų vartoti nenoriu.

  9. Di

    Pangasija ir tilapija vymt… slykstynes… bviaaa kaip ir karpis… dublo skonio irf riebios….

  10. zuvis

    tai ka tu silai siulai, jei nera geresne zuvies, jos is viso nevalgyti? man atrodo tik tie, kurie patys zvejoja arba kokiose egzotinese salyse gyvena valgo sviezia zuvi, visi kiti valgo saldyta, rukyta, dziovinta ir t.t. Normali ta menke, ir visos kitos zuvys normalios, reikia moketi pagaminti ie tiek… nes nutreskus ant keptuves, nereikia tiketis, kad gausis kazkas ypatingo… Receptas, man atrodo visai nieko, tik butu dar geriau kaparelius patrinti su pomidais, ir ivaryti kiek cesnako, ir pora anciuviu aliejuje… Is viso super!!!

  11. Gaby

    O jau galvojau, kad tik man tos pangasijos ir tilapijos dumblais atsiduoda… tpfuuu… palengvėjo. Dabar mieliausiai valgau tik brangiausiojo sužvejotas žuvikes:)

  12. Varnalesha

    Baikit bambet, beveik visose didesnese parduotuvese imanoma nusipirkti neuzsaldytos menkes, jei pasiseka ir starkio, skumbres. Jos su skoniu ir ne dumblo! Netgi paprastu upetakiu, kurie pigesni nei vaivorykstiniai, o skonis niekuom neprastesnis :)

  13. Šilas

    Nu f*ck net pabambėt nebegalima…
    o neužšaldyta tai čia kokia? gyva, neseniai mirusi, seniai mirusi, bet atrodo kad gyva, druska gerai konservuoja?

  14. zuvis

    Koks tikslas bambeti, vien del bambejimo….
    Gaby, tau pasiseke, kad tavo vyras zvejoja!
    Mano vyras nezvejoja, as irgi ne, ir man zuvis ir parduotuves irgi puikiai sueina… Supermarketuose LT, gi yra gyvu zuvu plaukioja, visos kitos manau yra saldytos ir atsildytos, kas beje blogiau yra, nei vien tik saldyta. Siaip saldyti produktai nera blogesni uz sviezius.

  15. Varnalesha

    to Silas ! Neuzsaldyta – tai reiskia kokiu tai budu nuzudyta ir nepaversta i ledo gabala, isskrosta arba ne, su galva arba be jos. Taip pat tai galetu dar ir buti gyva, akvariume plaukiojanti, bet cia jau saltesniu nervu kulinarams. Ar dabar aiskiau? :)))

Leave a Reply