11 responses to “Kepti ledai”

  1. KaVeikti.lt

    Jou karališki ledai ir taip baisingai skanūs, o tokiam pavidale… Na aš labai mėgstu morengą, ir jei ledai jame nebus per daug ištirpę, turėtų gautis neabejotinai skanus patiekalas. Bet anyway keistokokas vien dėl tokios antitezės, kaip keptas karštyje šaltis:)

  2. Almantė

    O aš buvau viena iš padėjusių gaminti ir ragavusių. prisipažinsiu, prieš gaminant skepticizmo ir pas mane buvo. Bet buvo tikrai skanu. :)

  3. garbane

    Hm.. persikai istirpusiu leu pliurzej.. ir vaizdas nelabai estetiskas.. sveciam tokio juk nepateiksi.

  4. garbane

    turejo buti “ledu” :)

  5. pa_radize

    o kas tiktų vietoj persikų? anųjų pakęst negaliu, norėtųs ko nors kito…

  6. Dovilė

    Manau, galima daryti ir su kitokiais konservuotais vaisiais, pavyzdžiui kriaušėmis.

  7. astu

    Persikai padeda išlaikyti šaltį viduje ir nepatekti karščiui. Manau, kad tinka ir kiti vaisiai. Čia jau pagal skonį.
    Kai pirmą kartą išgirdau tokį receptą, pirma mintis buvo “Nesąmonė”, bet šiaip tikrai neblogas dalykas. Gal būt galima daryti ne vieną didelį, o daug mažiukų, taip iš karto paruošta porcija svečiams ir reprezentatyviai atrodanti bus

  8. Originalas

    Pavadinimas skamba gerai, bet paskutinėj foto tai nekaip atrodo..

  9. Paulius

    Lėkštė kaip mano! :)

  10. skarbonkyte

    Alej tikrai pliurzė gavosi :) bet jei ledai būtų Labai Labai gerai sušalę, gal ir geresnis variantas, tik supjaustyt vistiek sunku. Bet skanu :)

  11. Dot

    Čia pagal viską turėjo būti desertas “Baked Alaska” tik šitas kažkaip durnai paruoštas. Šeip viskas daroma taip pat tik morengas ant ledų atsiranda konditerinio švirkšto pagalba, kad būtų gražiau. Vėliau šis kūrinys nededamas į orkaitę, o morengas iškepamas virtuvinio liepsnosvaidžio pagalba arba apipilamas degančiu spiritu, kad viduje esantys ledai neištirptų. Kam įdomu paGooglinkit kaip jis teisingai ruošiamas.

Leave a Reply