12 responses to “Kiaulienos sprandinė su abrikosais ir svogūnų-morkų padažu”

  1. praktikuojantiskulinaras

    Improvizacija ar jau nekarta darytas patiekalas?

  2. Dovilė

    Pirmą kartą gaminau. Ne visiška improvizacija – prieš gamindama daugmaž susiplanavau ką bei kaip darysiu ir kai ką netgi pasižymėjau ant popieriaus :))

  3. Pinigai

    Labai skanu, gaila, kad dar nepabandžiau :))

  4. Zinai,

    Miela, Dovile,
    sprandine – viena minksciausiu mesu. Gal net minksciausia ir lengviausiai apdorojama. Ypac tinka visokiems troskiniams, smulkinimui (malimui), taip pat kepsniams. Tik atrodo nekaip – kazkoks luitas neaiskios mesos. Kimsti jos neverta. As jau koki 20 metu nekemsu jokios mesos. Jei nori suteikti skoni – pridek prieskonius (abrikosai irgi tinka) prie bendro gabalo troskinant nedideleje temperaturoje – isigers geriau, nei tau kepant gabala aukstoje. Ir dar tie abrikosai sveiki liks, truputi apskrude. As nededu prieskoniu misiniu – jei pasiskaitysi kiek ten visko prideta – niekaip is anksto nesuprasi, koki dvoka skleis tavo kepsnys. Cesnakus geriausiai vartoti pabaigoje, bet sutarkuotus ar smulkintus. Zinoma, sudegti gali, todel ne visi tam ryztasi. Pilnus dedu tik i plova. Jei nori geros ir minkstos mesos – geriausia marinuoti pries diena. Zinau zinau … bet cia apie ateiti kalbu ;)

  5. Puanc

    Būtinai šiandien pabandysiu tokį kepsnį. Skaniai atrodo.

  6. Puanc

    Jau pabandžiau iškepti vsprandinę ir norėjau dar daugiau abrikosų. Nors galbūt jie buvo tokie skanūs todėl, kad nebuvo labai daug? Labai geras receptas.

  7. Dovilė

    Kažkada kepdama mėsą įdėjau abrikosų labai negailėdama. Per daug man tuomet buvo. Man skaniau, kai tik vietomis aptinku tokį saldėsį. Bet čia gal turi įtakos ir tai, kad saldžiam maistui / saldumynams apskritai turiu žemesnį, nei vidutinį, potraukį.

  8. Žaneta

    Liuks gavosi,labai skanu.

  9. ligita

    Miela Dovile , Miltai visada tirstina padaza,pamegink ju nedeti.

  10. ligita

    Kodel visada skaitydama matau savo varda ir i-meilo adresa.

  11. Dovilė

    Savo mailą ir vardą komentarų rašymo formoje matai, nes su šiais duomenimis jau rašei komentarus. Tikriausiai ištrynus cookies dingtų ir suvestas vardas bei mailas. Jei rašydama kitą komentarą suvestum kitą vardą ir kitą mailą, toje formoje matytum tuos kitus duomenis, t.y. paskiausiai suvestus.

  12. undinele

    Del to padazas ir geras, kad miltu yra!Toks tirstas… As tai kartais net krakmolo dedu, kad dar tirstesnis butu….

Leave a Reply