Ne pro duris tas puodas bėga, ale vis tiek užknisa.
Ne fizikė aš. Ir ne chemikė, ir ne šarlatanė, kad atspėčiau, kodėl bėga puodas. Gryną vandenį virkite kiek norite. Neskaitant to, kad anksčiau ar vėliau jis išgaruos. Bet vos tik į jį ką nors įdedi – tai gali būti žuvis, kruopos, koldūnai, makaronai, žiurkės uodega, bet kas kitas – jis būtinai išbėgs.
Kodėl?
gal neuzsisedek namie prie puodu tokia diena, puikia zvejoti. Ir tik jau ne i puoda zuvi reik deti ;)
Ziurkes uodega paminejei noredama paziuret ar kas pastebes?
to Anonymous:
Ne, norėdama pažiūrėti ar labai skaitytojai nustebs, sužinoję, kad verdu žiurkių uodegas.
to tai:
Nepavyko šiandien pažvejoti – kitoks planas buvo. Užtat, kaip geriausias futbolo (firminė šventė) sirgalius, šian gavau geriausią dovaną – gamintojas Stumbras, litrų daug.
Galima žuvį ir į puodą. Šian arba ryt įdėsiu labai skanios žuvienės receptą.
Teoriškai kad pienas neišbegtu padeda į puodą idėti porceleno šukę, kaip praktikoj nežinau pats nebandžiau žiurkės uodegai ar kam kitam puode nemanau kad tas padėtu :)