Kolektyviniai gėrimai pietums

Iš visų gėrimų, kuriuos kolektyviai vartojame kolektyviai pietaudami, kaip teisingiausią įtaką kolektyviniam klimatui darantį, galėčiau įvardinti brendį. Jau taip smagiai su Torresu pabaigėme šiandienos pietus, kad net Azijos prie biuro maistas nebeatrodė toks atstumiantis, kaip paprastai.

TOP5, pagal teigiamą poveikį emocijoms, kūrybingumui ir kitiems darbiniams aspektams, atrodytų taip:

  1. brendis
  2. vynas
  3. tekila
  4. alus
  5. kefyras/kompotas
Posted in

4 responses to “Kolektyviniai gėrimai pietums”

  1. Laura

    Dabar tokia mada uzejusi gerti brendi. Daugiau nieko ir negausi. O man jis slykstus, negaliu pakesti. Jau geriau beskone bekvape degtine… Bet kazkodel gerti degtine yra negerai, o brendi – gerai, nors laipsniu panasus kiekis.

  2. Kitas

    Sarase truksta degtines IMHO

  3. Dovilė

    Moralė ir etika – lankstus dalykas. Labai priklauso nuo konteksto ;)

    Degtinė dviem laipsniais stipresnė už brendį. Tai gali būti ir reikšmingas skirtumas. Pavyzdžiui, kai bandai padegti gėrimą.

  4. Senas alkogolikas

    Degtine yra gerai. Salta dar geriau. Taciau geriama siek tiek kitaip – makt stikliuka iki dugno ir pili kita. Taip kolektyviai "papietavus" galima iki darbo stalo nenusliauzti (aisku, galima maisyti su sultimis, taciau kam gadinti gera daikta???).

    Kolektyvinius pietus siulyciau pradeti nuo alaus (beveik visi alkogoliku manual'ai raso, kad reikia pradeti nuo silpnesnio, paruosti skrandi, tsakant), tada palaipsniui pereinam prie vynelio / brendzio (pastarasis turetu atstovauti "stipresni" vyna) ir startuojam i kolektyvine vakariene (kulminacija) su kur kas grynesniu alkogoliu – tekila, o dar geriau, paprasta degtine.

    Taigi, i Jusu, gerbiamieji, sveikata:)

Leave a Reply