25 responses to “Makaronai a la Zyl”

  1. Julius Osokinas

    Kodėl jūs ginčijatės? Yra prieskonių su druska, yra be druskos, vieni deda pačią druską, kiti – ne. Kiekvienas daro sau ir pagal save. Tad nereikia nurodinėti, kas yra gerai, kas ne. Patarimus dalintumėt, o ne peštumėtės…

    Aš pats žinau, kad druska nėra gerai, bet ją vartoju… Kaip ir valgau traškučius, kartais net greitą maistą. Tad tų nuodėmių pridarau ir taip…

  2. be druskos

    ne apie tai ginčas, Juliau. maman “kompetentingai” pareiškė, kad nebūna prieskonių mišinių be druskos.
    bet ginčas lyg ir baigėsi, tad galima ramiai pavalgyti:)

  3. Inga

    as pabandziau,bet man kazkaip nesigavo :( na bet tokia as ir kulinare :]]

  4. Prieskonis

    Juokini, tu, Juliau. Barilla…Kuo toliau, tuo daugiau jų randas, netgi letuviškų! Jei jie užsenietiški, tai tur rašyt grano duro, arba lietuviškai- kietųjų kviečių..na, o nuotraukoj makaronai puikūs!

  5. Prieskonis

    Tie Barila mums darosi brangoki jau..Tiesa, pernai preš Kalėdas, rodos, pirkau ne vieną pakelį, nes atpigę buvo.

Leave a Reply