9 responses to “Marcipaniniai-mandarininiai keksiukai”

  1. Eglė

    OOO, ačiū! Žinau, kur pirmas spot’as užsukti pirmadienį – į DeLoną marcipaninės masės :)

  2. rusvaplaukė

    oo, marcipaninė masė, kaip skanu skanu. man tik labai smalsi jos sudėtis – tinklapyje rašo, kad tai abrikosų branduoliai su cukrumi, o mano ankstyvesnėmis žiniomis, marcipane turėtų būti migdolai. pasak vikipedijos, iš abrikosų kauliukų daromas persipanas ,) kad ir kaip būtų, labai smagu, kad ir pas mumis atsirado šito gėrio normalesnėmis kainomis ,)

  3. Indre

    Marcipanu tik maxej maciau – mazutis pakutis 10lt, gal kur pigiau yra?

  4. allegra

    Geras, net neįsivaizdavau, kad būna pirkti marcipaninės masės ne šokolade :) Siaubas, kaip noriu ir kaip knieti išbandyti kokį receptą su ja..

  5. Dovilė

    Šian turbūt publikuosiu dar vieną marcipaninį receptą.
    Irgi keksiukų. Bet tokių žiauriai nerealiai skanių, kad mano žodynas net yra per siauras apibūdinti tą ragavimo patyrimą.

  6. Nazg

    Su marcipanų mase yra Semlos… o Semlos – tai meilė! Gaila niekad neragavau, tik draugė pasakojo, kad tai tokios Švediškos užgavėnių bandelės su kardamonu ir marcipaniniu įdaru. Kada nors reiks paragauti (Semlor two shtuke! – net išmokau švediškai papreašyti tam reikalui) :)

  7. french maid

    Nazg, as kaip tik pries savaite Stokholme ragavau semlu :) kazkokio labai ypatingo ispudzio nepadare, skani minksta stora bandele su didele pusnim plaktos grietineles ant virsaus ir tos pacios bandeles “kepuraite”. marcipanas patalpintas grietineles pusnyje. as patobulinciau semla – ishskobciau bandeles vidu kad grietineles-marcipano mase sedetu viduje ir tokiu budu butu maziau “bulkos” ;)

  8. zodynas

    Tikrai turetu buti labai skanu, kazkada teko panasaus recepto ragauti.

  9. Diana

    Išbandžiau, abejingų neliko – visiems siaubingai patiko :) dėkoju už šaunų receptą.

Leave a Reply