15 responses to “Močiutės vyniotiniai”

  1. Dautarte

    Skanus dalykas :)
    Agurkas tikrai turi būti raugintas arba marinuotas ir geriau jį supjaustyti ketvirčiais.

  2. Varnalesha

    O šoninė šalto rūkymo ar karšto?

  3. Dovilė

    Naudojau šalto rūkymo.

  4. Aušra

    Kaip tik sukau galvą dėl vakarienės, dabar reikalas išspręstas ;) Mąstau svogūną labiau susmulkint ir tiesiog ištept kepsniukus kaip ir garstyčiom. Gal nesigaus tokio gumulo per vidurį. O garstyčios čia tos aštriosios, ne prancūziškos spėju.
    P.S. Gražus šaukštelis :)

  5. Vaza

    Ar jautiena nebuvo sausa? Nes man kažką panašaus kažkada sukonstravus – mėsa buvo kaip bato padas. Beje, pirmoj nuotraukoj spalva tikrai super, sekundės dalį pagalvojau, kad ten močiutės “bordinė” skarelė numesta.
    Ačiū.

  6. Dovilė

    Garstyčias naudojau ne itin aštrias. Bet gi, kas ką nori, tas tą naudoja. Galima ir agurkus raugintus sudėti, ir garstyčias aštrias ir dar ką nors pakeisti.

    Jautiena paprastai būna kietesnė, nei kiauliena, bet tikrai nebuvo kaip padas. Gal dėl to, kad troškinau uždengusi ir dideliame skysčių kiekyje.

  7. Blogorama #415 : nežinau.lt

    [...] Cholesterolis ant ribos. Bet dar nepavojingas, sako mano gydytoja. Vadinasi, dar nereikia atsisakyti visų gyvenimo malonumų. [...]

  8. Jolanta

    O skysčius pilti iš karto sudėjus į keptuvę, ar jiems jau išpekus supilti tęsti kepimą (troškinimą)?

  9. Dovilė

    Ir šįkart, ir dažniausiai kitais atvejais, pirmiau trumpai apkepu, tik po to supilu skysčius ir jau pilnai ištroškinu.

  10. Jolanta

    O ka ten uzpylusi ant ju esi :) ?

  11. Dovilė

    Senas ir nesveikas padažo gaminimo būdas ;) Į skystį, kuriame troškinosi suktinukai, įbėriau įprastų kvietinių miltų ir išmaišiau. Tik tų miltų aiškiai padauginau..

  12. Dautarte

    Kitas senas (nežinau, ar sveikesnis), bet man skanesnis būdas tai vietoj miltų pasinaudoti juoda lietuviška duona. Duona puikiai sutirština ir neperduoda jam to savotiško miltų skonio.

  13. Dovilė

    O kaip su ta duona elgtis? Tiesiog smulkiai sutrupinus suberti ar kaip nors specifiškai paruošti?

  14. Dautarte

    Jokiu imantrumu – sutrupinti, suberti ir patroskinti.

  15. domain

    Your style is unique compared to other folks I have read
    stuff from. Many thanks for posting when you have the opportunity,
    Guess I’ll just bookmark this web site.

Leave a Reply