16 responses to “Moliuskai su daržovėmis”

  1. skaitytoja

    Zinai ka manau? Manau, kad tu tikra besirde, ir linkiu tau kitam gyvenime gimti moliusku kuri gyva isvirs ir nukankins, lygiai kaip tu juos kankinai. Tu bent susimastei kiek givybiu paaukojai, kad patenkintum savo kvaila uzgaida, juo labiau jog net nepasitonai, o uzkandziavai. Tu tikriausiai net nekreipsi demesio i si komentara, bet labai noreciau, kad visgi susimastytum, ar verta kazka kankinti, del savo “gurmanisku” uzgaidu?

    1. Andrius

      Pritariu Doviles nuomonei.

    2. troba

      Tamsta “skaitytoja” tiki “kitais gyvenimais” ir nesuvokia elementarios mitybines piramides, matyt makaronais idarytas kopustas pas ja ant peciu.

      O nuotraukose midijos. Nes moliuskams priklauso ir midijos, ir bedantes, ir sraiges, ir kalmarai, ir astuonkojai.

  2. Petras

    Čia kaip suprantu ne Lietuvoje pirkta?

  3. Dalia

    Oi oi kaip skanu.Lietuvoje prekybos centre nepatariu šviežių pirkti,nes kažin kokie jie švieži.,geriau nerizikuoti.Bet gerai gaunasi ir su šaldytais.Gal čia reklama,bet šviežius gali atvežti http://www.jurosgerybes.lt.Esam užsakinėję,dirba gražiai ir tikrai šviežia.

    1. Petras

      kad aš kažkada bandžiau iš jų krevečių užsisakyti tai sakė nebedirba :(

  4. Ramas

    Hm.. mielai pasigaminčiau. Šiaip mano mėgiamame ežere Molėtuose žinau vietą, kur jų labai daug, neabejoju, kad surinkčiau tokią dėžutę. Bet kad gali atsiduoti dumbliais manęs tai nelabai guodžia, nes visa diena nueitu veltui:) šiaip ežeras labai švarus, bet ar tai turi įtakos? Ką patartumėte, jeigu moliuskus naudočiau savo? gal druskos daugiau ar vyno?:)))

  5. kestustis

    irgi skaiciau pasibaisejes :))) tiek kartu valgiau bretanej, ar vilniui rene ir niekada nesusimasciau kaip jie gaminami :))) kol skaiciau visgi tikrai ir as uzsimaniau i turgeli nueiti nusipirkti… ir vis galvojau kur cia vilniui tas turgelis kur sviezius moliuskus pardavineja :) ech tik po to pamaciau kad ne vilniui… o jei bandyt su saldytais?

  6. Renata

    Neysivaizduoju kaip gali buti sviezi moliuskai po savaites uzdaroje pakuoteje..na bet nesvarbu,cia jau skonio reikalas. patarimas tik vienas nenaudokite tiek daug ingridiantu,nes uzmusate tikraji moliusku skoni. Paprasciausiai sviezius moliuskus dedame i puoda ar giliai gaubta keptuve be jokio aliejaus ar vyno,kadangi jie dideleje kaitroje ishskiria skysti t.y juros vandeny kuriame ir troskinasi taip neprarasdami savo tikrojo skonio. sekmes

  7. Moliuskai?

    Is nuotraukos sakyciau, kad tai midijos, o ne moliuskai.

  8. Juodaplauke

    Midija ir yra Moliuskas,Midija priklauso dvigeldžiams,o dvigeldžiai yra viena iš trijų Moliuskų klasė.

  9. AndPet

    Pasakysiu paprasciau bet kokiem vegetarisko maisto atstovams:
    “Mano maistas kakojo ant Jusu maisto”

  10. nigel

    Tai esk savo kiaule nes ja kazkas peiliu pripjove. Kiekvienam patiekalui savi ruosimo budai. Vezius juk irgi reik mesti i gerai verdanti vandeni, kad kuo trumpiau kentetu.

  11. Darbas Anglijoje

    suuuuper!

Leave a Reply