71 responses to “Naminiai bulvių traškučiai”

  1. Dovilė

    Hmm, keista. Maniau, įmanoma ir orkaitėje.

  2. Ilona

    O jeigu šiuos traškučius išvirus aliejuje, puode?

  3. dot

    Dovile, mažas pastebėjimas, kad į google įrašius “traskuciai” išmeta tavo puslapį pirmoj vietoj :]

  4. puchovikas

    labai geras receptukas svarbiausia paprastas tik turiu keleta klausimu

    kaip tolygiai ir po mazai pabarstyt prieskponiu?
    kur galima nusipirkt ta skustuva?

  5. to puchovikas

    Butinai isbandysiu ir vaikams leisiu pazaisti :) Bus atrakcija.
    O skustuva toki as turiu firmos Tuperware. Nerealus dalykelis. Jau keli metai tarnauja ir kaip naujas :) Jei ka domina, rasykit, pasakysiu, kur isigyti (na, kad nebutu viesa reklama:))

  6. julius

    labas visi man pradiniai trys kartai nepavyko bet kiti puikus…. noriu paklaust ka daryt kan nepajuoduotu bet nebutu zali

  7. Dovilė

    to Julius:
    Pirma mintis (nežinau, ar teisinga) – ploniau pjaustyti.

    1. julius

      as anksciau pjausciau su skutuku bet vis tiek budavo parude ……… aliejaus truputi uzpurskiau ant popieriaus irvandeni palaikiau……… kadaryt???????????????????? ):

  8. Traleliushke

    Kadangi ir man tas pats patarimas buvo kiles, vadinas mintis pjaustyti ploniau teisinga :)) Nes tada ne kaip bulves labiau jie kepa, o tokie plonuciai traskuciai, ir iskepa greit, apskrunda, mes dar surio megstam uzsibarstyt ir kmynu, mm :)

  9. Traleliushke

    Juliau, tu tiesiog ant skardos patiesk to sviestinio popieriaus vadinamojo kad kepdami prie skardos neliptu, supjaustyk skustuku, prieskoniu pabarstyk ir kepk taip, as ant sviestinio popieriaus kai dedu isvis jokiais aliejais ir vandenimis netepu, ir taip graziai iskepa traskus skanus cipsiukai :)
    Beja, sviestinis popierius, jei anksciau nesis susidures, buna salia foliju visu, atrodo mazdaug taip:
    http://www.gosia.lt/produkty/pakowanie_sn1.jpg
    arba taip jau sukarpytas: http://www.kamane.lt/lt/atgarsiai/daile/datgarsiufoto0904/jonkute6

  10. julius(tas pats)

    as viska darau lygiai kaip ir tu bet vis tiek tas pats

  11. Ievukas ;))*

    Tikrai patiko, mano mazajai sesutei taip pat ;))*

  12. kriste

    Sveiki. Kaip tik siuo metu kepu tuos traskucius…, bet orkaiteje ir jauciu, kad visi traskuciai bus prikibe prie kepimo popieriaus, nes gavosi labai plonyciai :(
    Matyt tikrai reikejo kepti mikrobangu krosnelej…gal joje nebutu taip nutike?

  13. kriste

    Vis tik yra skirtumas kur kepi, orkaiteje, ar mikrobangu krosnelej. Orkaitej man visi cipsai prikibo prie popieriaus, o mikrobandu krosnelej nors ir buvo prikibe, bet lengvai atkrapsciau:)
    Dejau tik druska ir krapu. Buvo skanu:)

  14. Urte

    Labai aciu uz puiku repceta.Katik pasidariau.Biski prisvilo bet nieko.Bet labai labai skanu!apsimoka Daryt!!!;))*******

  15. Urte

    O as vegetos beriaus.;)

  16. trackis

    Mes susipjaustom ir verdam aliejuje labai skanu

  17. Karoliona

    Ka daryti jai traskuciai prikobo prie kepimo popieriaus?

  18. Andzelika

    ar labai plonai pjaustei bulves? siaip atrodo gan skaniai, turbut teks siandien juos pasigaminti… :)

  19. Joana

    Labutis, kepiau pagal tavo recepta bet man jie kazkodel nesigavo ://

  20. vika

    o ar ju nereikiu pirma isvirti?

Leave a Reply