33 responses to “Naminiai vaniliniai ledai”

  1. Rytka

    Jes, pagaliau suprantamas ir aiskus ledu receptas – tik gaila proceso nuotrauku nera :(

  2. skaniai.lt

    Aš irgi labai noriu pasigaminti naminių ledų. Kol kas receptų skaitymas baigiasi ties sakiniu “paimkite ledų mašiną”. Ar šitie ledai sušalę nebūna labai kieti?

  3. Milda

    Dar nebandziau, bet turiu net keleta receptu kurie siulo issigelbejima neturinties ledu masinos. Tereikia ledu mase mazdaug kas valanda isimti is saldiklio ir sutrinti blenderiu. Pakartoti keleta kartu. Antraip mano galva isties tebus ledo gabalas, o ne ledai.. Na bet nebandziau – nezinau.

  4. Rūta

    Rytka, taip. Proceso nuotraukų, deja, nėra. Pagalvojau, kad jis ne toks įdomus, kad būtų jų vertas. Klydau turbūt :)

  5. Rūta

    dėl ledų kietumo: kieti nebuvo. Iš karto ištraukus iš šaldymo kameros galbūt taip, kietoki, bet užtenka poros minučių ir viskas būna puikiai. Su blenderiu nepertryniau, ir su mikseriu neperplakinėjau, nors girdėjau, kad taip daroma. Kaip bebūtų, viskas pavyksta gerai ir be to. Nors sako tobulumui ribų nėra.

  6. Konkurso rezultatai: geriausio deserto receptas « pragaro virtuvė

    [...] Naminiai vaniliniai ledai – Rūta [...]

  7. Mielasis

    Tiesiog puiku!!!
    Tik pagyrimai, daugiau nera ka pridurti.

  8. gegiula

    Siai ne i tema bet labai noreciau pamatyt vyriski kuris pasirasineja “Mielasis” :-D

  9. vile

    skaniai atrodo..

  10. lauruciox

    na nesu bandziusi ledu gamint,tai ir bijau.jei kas kitas galetu pademonstruot,pasigaminciau ir pati…

  11. mariux

    cool iš visų interneto receptu šis labiausiai patiko būtiniai ryt pasigaminsiu

  12. inggry

    norėčiau pasigaminti, jau vien parašius ko reikia atrodo bus skanu :)

  13. Rinve

    O kai ledus valgei nebuvo tokiu kaip vandens kristaleliu? Nesijaute burnoje? Nes kiek esu pats ledus gamintis tai visada toks vandens jausmas siek tiek burnoje buna. Nors i ledus ne laso vandens nededu

  14. Gytautas

    seip pamirso pamineti kad jokiu butu mases negalime perkaitinti daugaiu nei 62 laipsniai pagal celsiju reiktu isigyti virtuvini termomtra ir sekti, nes kiausinio baltymas aukstesneje temperaturoje nei 62 laipsniai susitraukia ir gaunasi ledai su ishvirusiu kiausinio baltimu , skanaus ;)

  15. sharas3000

    Gytautai, recepte rašoma, jog naudojami tik tryniai, tad baltymas neturėtų turėt įtakos, nebent atskiriant daug jo liko.

  16. vike

    esu valgus skanesnu ledu.bet sitie ir neblogi

  17. rozmarinas

    absoliuti nesėkmė :(((gavosi kiaušinienė :((( kodėl???? produktai buvo švieži :(

  18. rozmarinas

    Pasirodo vakar visai be reikalo puoliau į paniką ir gerai kad neišmečiau, o įdėjau stingdyt, gavosi nuostabūs ledai, pasirodo pirmą kartą darydama nesupratau, kad jie atrodo tai kaip ir turi atrodyti.

  19. Efka

    kazkada mokejau gamint reikejo sito recepto ,kad vel prisiminciau kaip :D

  20. Jurga

    O jeigu man beverdant jau visa mase susidare kazkokie gumuliukai? Tai as netikus ledu gamintoja ar kas cia negerai? :(

Leave a Reply