Nebepamenu, kelintas Dantės pragaro ratas numatytas visokiems apsirijėliams, bet esu tikra, kad gausiu sustiprintu rėžimu, nes grįžimas iš tėvų namų per tą pusdienį užsimetus +2 kg jau senokai tapo tendencija.
Ir visai man dabar ne gera. Jau nelabai ir kokio skonio jaučiu. Visiška negalia.
Dar, tiesa, ant viso to paragavau kokio tai mistinio gėrimo Amarulos, katras yra kakavos, karamelės ir dar kažko skonio likeris iš afrikietiškų nei tai slyvų, nei tai kokio velnio. Tai bijau, kad dabar jau ir kava nebeprikels.
o tie kinietiski koldunai nesuzavejo taves? ;)
Kiniški koldūnai man visai patiko. Ir receptą išsiverčiau, ir blogą, kuriame tai buvo publikuota, susiradau.
Bet:
1. Dar reikia išsiaiškinti kas per tešla naudojama, nes autorius jos tiksliau neaprašė, o tik pasakė, jog tingėdamas gaminti, pirko gatavą;
2. Negalėsiu paruošti jų visais aprašytais būdais, nes neturiu tinkamos įrangos, pvz., kiniškos keptuvės apvaliu dugnu;
3. Artimiausiu metu:
3.1. Tingiu;
3.2. Turėsiu daug darbų;
3.3. Esu pikta kaip šeškas ir tai užtruks dar kelias dienas.
Atsiprašau, kad kišu trigrašį į svetimą pokalbį, bet gal kartais žinot, ar galima kokią tais:) šaldytą tešlą nusipirkti, kuri būtų tinkama paprastiems lietuviškiems koldūnams paruošti? Nes tešlos minkymas ir kočiojimas – tikra dievo bausmė. Ačiū.
Nesu mačiusi. Tiesa, niekada ir neieškojau. Kol kas esu pažįstama tik su Mantingos sluoksniuotomis.