150 responses to “Obuolių pyragas su manų kruopomis”

  1. vilma

    esu bandžiusi, gal ne to tikėjausi, bet man nepatiko, daugiau nebenoriu ir nebedarysiu tokio, tikrai yra skanesnių.vat. :)

  2. Aleksandra

    Iškeptas pyragas atrodo labai gražiai. Labai. Gal saldokas, riebokas, bet įdomus. Toks a’le štrudelis. O ledų prie jo tikrai norisi. Verta pabandyti. Skanaus :)

  3. Dija

    labuka,stai ir as iskepiau katik pyraga,kvepejo skaniai…….kai kepe,bet paragavus istikro nusiviliau,tos kruopos labai jau neskaniai valgese,beje tikrai norejosi daugiau obuoliu,cukraus tikrai buvo per daug nors as esu is tu kurios megsta saldziai saldziai….na zodziu nemanau kad daugiau kepsiu toki pyraga,paprastasis senasis obuoliu pyrago receptas yra niam daug skanesnis (ir kaip as db jo noreciau :))))) )

  4. Greta

    kepsiu siandien vakare!!!

  5. Greta

    na zinokit sedziu dabar ir valgau sita pyraga. tiksliau kose. nezinau kodel,bet taip ishejo. speju, kad gal del to, kad idejau vietoj margarino sviesto(250gr). o saip skanu, tik gal kiek per saldu

  6. Lina

    Super skanus pyragas… O jei dar su ledais…
    Tik aš obuolius tarkuoju – taip leidžia pyragui būti šiek tiek tvirtesniam, nes pjaustyti labiau pasileidžia. O miltų-manų sluoksnį dedu labai ploną – kad vos padengtų obuolius, nes manai ir taip labai gerai išbringsta. Ir naudoju sviestą (ne riebalų mišinį, ne margariną). Viskas labai skanu. Ir pakankamai tvirtas, kad paimtum į rankas ir su pirščiukais išlaikytum. Ir cukraus, per visa skardą dedu ne daugiau stiklinės, nes ir taip saldu belenkaip, o dar obuolių saldukas…
    O apatinė plutelė super skanu gaunasi… Nes labiau paskrunda… Niam niam.
    Ir visai prie skardelės nelimpa, jei gerai išmozoji sviestu ar kepimo margarinu…
    Na, kas skundžiatės dėl ko nepavykusio, tai tiesiog, darykit pagal savo nuožiūra, gi jei prikraunat gerą sluoksnį miltų, tai logiškai žiūrėkit ir obuolių ar sviesto kiekį, ar sugebės persigert.
    Beje, visai to riebumo nesijaučia, to sviesto ant viso pyrago ne tiek jau ir daug…

  7. Sigita

    Pabandžiau ir aš šį pyraga, gavosi labai skaniai, obuolius tarkavau,.

  8. Mergaite

    pabandziau ir as si pyraga, superinis gavos, geriau nei tas receptas kur su plaktais kiausiniais….
    belieka pirstelius apsilaizyt :)))))

  9. Ieva

    Mes tai vietoj cukraus dedame cukraus pudros, bet tokiomis paciomis proporcijomis. Obuolius tarkuojame ir apslakstome citrinos sultimis. Sviesta pjaustome ir dedame tik ant virsaus, o kepame 175 laipsniu orkaiteje apie 45 min. Kartais darome daug sluoksniu, kartais tik viena… bet visad iseina puikus ;-)

  10. Goda

    Ka tik pasigaminau. Super! Niekuo nenusileidzia skaniausiems obuoliu pyragams Baltuose drambliuose :) Tik kadangi norejau isgauti tokios teslos efekta, tai obuolius tarkavau ir dejau kelis sluoksnius, o virsuj sviesto irgi nepagailejau. Labai labai skanu :)

  11. Kristi

    Savaigali išbandžiau šį pyragą. Puiku! :) Jokių tešlų maišymo. Trapus skanus pyragelis. Priejų tikrai norisi ledų, bet kadangi nebuvo, tiko ir grietinė. Nesu saldumynų mėgėja, tai kitą kartą dėsiu cukraus mažiau. Manau čia tiktų ir šiek tiek razinų, džionintų abrikosų. :)

  12. Edita

    Aš dedu dar mirkytų razinų į obuolius. Skardą ištiesiu kepimo popierium- nereikia tepti jokiais riebalais. Kepti reikia ne aukštesnėj, kaip 180 temperatūroj, tada nedegs ir spės išmirkti manai.

  13. Alma

    Pyragelis liux liux liux.Ir greit,ir skaniai.Megstu tokius receptus.Perskaicius itartinai atrode.Bet manus pirkau tuos ekologiskus su selenom ir dejau daug obuoliu,nenumazinau ir sviesto.Daugiau tokiu paprastu ir geru receptuku.

  14. Gerda

    o kaip dabar tarką išplaut ? :S

  15. Milda

    Va katik įdėjau į orkaitę kepti,susigundžiau.Truputį painprozavau obuolius tarkavau, o ne pjausčiau.Taip daugiau sulčių,ir vietoj tarkavimo margariną naudojau katik iš šaldiklio išimtą sviestą(lengva buvo tarkuoti).Tai vat žiūrėsim kas čia gausis.Vis bijau tų neiškepusių manų.Tikiuosi viskas bus gerai,nes dukra vis laukia nesulaukia to pyrago. :)

  16. citrina

    nekartą kepiau šitą pyragą. tik man vienai iš visos šeimos jis patinka. tikriausiai dėl to, kad visi kiti mėgsta tradicinį minkštą ir šiltą obuolių pyragą. man jis patinka dėl to, kad primena traškius sausainius su balažin kokia koše. manų visiškai nejaučiu, cukraus gal šiek tiek daugoka, bet man patinka.

  17. Gabija*

    Šita pyragą ašiškepiaū, beje labai skanūs gavOsi, ik aš daraiau obuolius paprastai sudėjau ant kuOpų, gavOsi labai skanus, traškus viršus, babai skanu.

  18. ponas

    dabar kepsim sita ipatinga pyraga ciau

  19. Ruta

    Ka tik iskepiau…visai nieko…tik kazkoks kietas pakankamai gavosi…megstu valgyti su sakute tokius puragus, tai reikejo imti i rankas ir taip valgyti…Cukraus pats tas, manai kazkiek jauciasi, bet neerzina…tik man teko ilgiau kepti (tikrai mazdaug valanda kepiau apie 180 laipsniu temperaturoje, o tada kokiu 15 min. 200 laipsniu). Na nezinau kol kas ar pats skaniausias mano valgytas, bet skanus, idomus.

  20. Ruta

    A, dar apacia kiek kietoka gavosi…reikia arba daugiau riebalu apacioje, arba macaiu ‘teslos’ deti…bo mano mama nelabai ikanda…per daug tvirtas tas pagrindas…

Leave a Reply