150 responses to “Obuolių pyragas su manų kruopomis”

  1. Ieva

    As obuoliu neturejau, tai sugalvojau, kad ir be ju bus gerai. Tesla ta pati, ant virsaus supjausciau sviesto, kad viska padengtu. Tada ant virsaus dejau grietines ir cukraus (kad karamele gautusi) ir uzpyliau puse stiklines vandens (cie vietoj sulciu is obuoliu), kad issitroskintu miltai su manais ir istirptu cukrus. Dar viskas orkaitej, bet jau ragavau is viduriuko. Minkstos sviestines teslos skonis su karamele ant virsaus. Bus gerai ir be ledu ar obuoliu. Su kava kaip tik:)

  2. laura

    labai skanus pyragelis,ir dabar ji valgau.tik kad man jis labai trapus jau gaunasi,net is skardos negaliu issimti nesutrupinusi,gal ka ne taip darau.
    bet seip tai niam niam

  3. rita-lola

    niam niam.. isgelbejai, kai sugalvojau kepti taip pamegta lengva obuoliu pyraga (http://pragarovirtuve.lt/obuoliu-pyragas/323/) ir staiga suvokiau, kad per mazai miltu namie..

  4. BJ

    katik ir as issikepiau,labai skanus,o dar su pienu,tai pasaka :) jokie manai tarp dantu nesitrina,viska dariau kaip nurodyta,tik naudojau sviesta ir su vienu sluoksniu,nes skarda didoka:) ir obuoliu nebarsciau su cinamonu,nes jie man nepatinka,gavosi puikiai ir ne per saldu.liux. pigu,greita ir skanu;)

  5. BJ

    puikus naktipieciai:D

  6. liucyliu

    sendien kepiau,gavosi puikiai jei…jei ne tas saldumas..jei buciau perskaiciusi dauguma komentaru tai tikrai buciau dejusi DAUG maziau cukraus.bet siaip visai fainai gavosi,kol itikinau mama,kad nereikia jikiu kiausiniu ir pan.

  7. smalize

    Situo pyragu pavaisino drauge, bet vietoj obuoliu buvo idejusi bananu, tai galvojau kartu su lekste visa ta pyraga suvalgysiu..jau toks nerealiai skanus..mmm :)
    pabandysiu per sventes ir savo seimyna nustebinti situo gardumynu :)

  8. ktu maisto pramones pradedantysis dizaineris

    Mielieji, ka tik isbandziau si recepta NEPATIKESIT, pavyko. Tai mano pirmas bandymas issikept pyraga Barake(visada kepdavaus viedarus). griskime pre temos taigi pyrago isvaizda nenusakomai apgailetina, taciau nespreskime apie knyga is virselio, paragavus supratau, kad viedaru daugiau nebevalgysiu. skonis iskalbingiau uz 1000 zodziu. kaimynai is kvapo nusprende kad atsidare kepykla todel pradejo guzeti i virtuve taip jo ir neparagavau. puotavome iki paryciu, turiu baigti balto kiaule tampo uz ranku.

  9. kristina

    man sis pyragas superinis, tik pasakysiu kad ji mano mociute kepa kitaip truputi, ji ima puse stiklines gero alyvuogiu aliejaus ir puse pakelio sviesto.pasildo alieju tiek, kad jame istirptu sviestas. tada lb gerai sukimba viskas. be to alyvu aliejus tikrai sveikiau nei koks margarinas.

  10. Ilona

    Gal visai ir skaniai atrodo:) Reiks pabandyt pasigamint:)

  11. Julija

    Gaminu dabar, bet nežinau kas gausis, nes mamius nupirko margarino delmah, o jis toks sūrokas. :D

  12. silva

    na ka zinau,katik iskepiau sita pyraga tai man visiskai neskanus,esu valgiusi daug skanesniu… daugiau nekepsiu tokios nesamones isvis.

  13. zoleta

    Dėl SVIESTO tarkavimo – manau, kad lygiai taip pat gerai tą šaltą sviestą tiesiog supjaustyti riekutėmis ir išdėlioti ant viso pyrago paviršiaus. Aš taip išvengiau bjauraus riebalų gniaužymo rankoje ir beviltiškai riebaluotos “tarkos”. Kepu, žiūrėsiu, kas iš to bus.

  14. Erika

    Jau kepu! Tik dar i miltus/cukru/manus idejau aguonu.
    Namai kvepia ir laukiu nesulaukiu paragaut jau :}

  15. Lukrecija

    puse bandysiu su obuoliais puse su bananais+riesutais graikishkais :D

  16. Arvydas

    Obuolius galima ne paustyti, o tarkuoti burokine tarka, irgi gerai gaunasi :)

  17. asta

    ka tik iskepiau .Super :) Labai skanus .Niekad nemegau obuoliu pyraga.

  18. Viktorija

    Man laabai patiko. Paprastas, greitas ir skanus:)

  19. dragolish

    Man labai patinka kaip Jus aprasot visa darbo eiga. :) tai viska suprantu, ne taip kaip kitur. Dekoju, butinai pabandysiu ka nors issikepti pagal Jusu receptus :)

Leave a Reply