150 responses to “Obuolių pyragas su manų kruopomis”

  1. emilija

    liuks pyragas

  2. Manau

    Aš margariną ant viršaus užkloju plonais peiliu pjaustytais sluoksniais. Arba dar geriau būna, jei šaldiklyje sušaldau margariną ir tuomet tarkuoju.

  3. rita

    Kadangi aš kombainų šalininkė, tai ir obuolius ir sviestą tarkuoju su kombainu. Naudoju tikrą sviestą ir jį prieš tarkuojant palaikau 10 min. šaldymo kameroje. Super greitai viskas gaunasi.

  4. Ri

    mūsų šeimai šis pyragas laaaabai patinka :) tik ant viršaus aš ne tarkuoju margariną (arba sviestą) o pjaustau labai plonai ir užkloju visą paviršių. Kartais darau dvigubą porciją ir darau du sluoksnius obuolių.

  5. L

    nesupratau 3 puodukai cukraus??!

  6. Julija

    Margarina esu ir tarkavusi, ir pjausciusi, bet labiausiai pasiteisines budas – surio peliukas. “Riekeles” plonos gaunasi ir panasaus dydzio skarda “apklojau” per 5 min :)

1 6 7 8

Leave a Reply