505 responses to “Obuolių pyragas”

  1. Kira

    istikro as padariau dar viena sluoksny tik ten ydejau trintas braskes. gavosi nepakartojamai

  2. Avieteleeee

    as irgi turiu klausima,gal truputeli kvailoka,bet ar popieriu reikia tept aliejumi? ir seip as pyragus kapdama i tesla aliejaus pilu,man atrodo tada jie kepdami neisdziusta :) ir dar kaip supratau,kepate dujinej orkaitej ir lygiai iskyla?

  3. jelena

    Sveiki, superinis receptas…greitai ir skanu:) aciu

  4. Silvija

    Jau daugybę kartų kepiau sį pyragą:) idejau vienu kiausiniu daugiau ir tesla skystesne gavosi tada daug lengvaiu ją paskirstyti po skardą. Beje dar reikia pridurti, kad baltymus nuo tryniu geriau išplakti atskirai iki standžių putų tada dar geriau iškyla pyragas;)
    Geras ir paprastas receptas.

  5. Vita

    iskepti ta pyrga

  6. Eglė

    Labai skanus pyragas! Dėkoju recepto autorei :)
    Tik būtų puiku, jei autorė parašytų kokio pločio ir ilgio jos skarda nuotraukoje. Aš greičiausiai pasirinkau per mažą skardą, todėl ir po 45 min. kepimo pyrago vidus iki galo neiškepė. Bet vis tiek labai skanu :)
    Kaip jau daugelis rašė, kad tešla būtų skystesnė, įdėjau pora šaukštų grietinės :)
    Skanaus visiems! :)

  7. mergaite

    dabar ziuriu kaip kepa….tas tinklelis man visas issibegiojo…..bet kvepia skaniai

  8. Šarūnė

    Labai ačiū už receptą;) Pyragas kaip tik orkaitėje — labai šauniai atrodo:)) Tikiuosi,kad ir skonis bus nepakartojamas:)

  9. ruta

    pries pora savaiciu butent si recepta maciau neitiketina, bet maximos leidinuke, kur ten savaitines kainos buna :)

  10. Egle

    o jai neturi sviesto ? tinka margarinas? :\

  11. Egle

    dabar kepa … labai bijau del sviesto :D bet skaniai atrodo :p

  12. simona

    ziauriai skanus pyrago receptas;D antra diena is eiles su mama kepam :D nespejam iskepti ,o jau nebera:D…aciu:D

  13. simona

    ai tiesa, tik mes sugalvojom ,kad reikia deti daugiau obuoliu….ir gavosi nerealu..:D

  14. onam

    Mmmmmm……skanu…. :)
    Liux receptas <3

  15. Tia

    Skanulemis…mmmmmm

  16. Jurgita

    Ačiū už puikų receptą, ypač man patinka šio pyrago tešla. Tiesą sakant, šį pyragą kepiau jau keletą kartų, skanu, bet vidus būdavo nelabai iškepęs. Gal mano orkaitė nelabai gera, nežinau. Toks įspūdis, kad viduje tešla sušlampa nuo obuolių ir neiškepa, o viršus ir apačia beveik pridega. Jeigu kam nutinka taip pat kaip man, tai turiu puikų patarimą. Paskutinį kartą tešlą dariau lygiai taip pat kaip ir anuos kartus, t.y. pagal šį receptą. Tačiau iškepiau ją be obuolių ( suverčiau į skardą, padengtą kepimo popieriumi, šlapiu šaukštu išlyginau viršų ir įkišau į įkaitintą orkaitę, kepiau 200 C temperatūroje, kol viršus gražiai parudavo ). Obuolius supjausčiau, pabarsčiau cukrumi, cinamonu, sudėjau į lėkštę ir įkišau į mikrobangų krosnelę 7 minutėms nustačiusi 800 W. Išėmusi obuolius, šiek tiek juos pabarsčiau krakmolu ( 2 arbatiniai šaukšteliai ) ir greitai viską išmaišiau, kad nebūtų gumuliukų ( taip reikia, kad obuolių masė būtų kiek standesnė ). Iškepusį biskvitą atvėsinau ir dideliu peiliu perpjoviau išilgai, žodžiu, kad iš vieno išeitų du. Apatinę dalį ištepiau paruošta obuolių mase, o ant viršaus uždėjau kitą biskvito dalį. Žodžiu, išėjo taip skaniai, kad neprisimenu, kada ką nors skaniau valgiau. Draugas irgi sakė: ,,Nu, nerealiai skanu” ;)

  17. NoSSytE

    Labai skanus pyragas jau antra karta kepu.Aciu uz recepta :)

  18. murmuke

    Gavosi žiauriai skanus pyragėlis, ačiū už receptuką;)!!

  19. Ineta

    Labai skanus, tik man kiek per saldus, galima būtų dėti mažiau cukraus.

  20. deva

    as pabandysiu sita recepta jog mano vyras gryzes is darbo apsidziauks

1 14 15 16 17 18 25

Leave a Reply