505 responses to “Obuolių pyragas”

  1. Deimante

    Na pyragas labai skanus tik nedejau kepimo milteliu tai vistiek skaniai gavosi :)

  2. Gita

    gavau as tu kepimo milteliu :) pyragas gavosi tiesiog nuostabiai skanus :) niam niam :) kepsiu dabr tol kol atsibos :D

  3. Vitalija

    Net neskanustas pyragas

  4. DI

    Issikepiau ir as :) nu,kad prikirtom,nu,kad skanu buvo:)!Puikus receptukas!:)

  5. Lina

    ir as issikepiau si pyrageli…labai jau skaniai jis man atrode, tik nesuprantu, kodel jis man toks lyg puszalis gavosi…ir kepiau apie 45 min ir visi produktai pagal plana…nors soneliai, kurie gerai iskepe – super :) kita karta vel bandysiu…ir taip kol iseis :)

  6. Dovilė

    Skarda nebuvo labai gili?

  7. Lina

    hmmm…na, turbut per gili :) gal kokia 10 cm…

  8. Dovilė

    Nuotraukose matoma yra ~4,5 cm aukščio. Jei turi tik tokią galią skardą, gal pabandyk perpus sumažinti produktų kiekį ir kepti mažą pyragą.

  9. Lina

    Na, bandysiu paklausyti jūsų patarimų ir manau, kad sekantį kartą tikrai pavyks :) nors ir dabar rezultatas nėra blogas :)

  10. Dovilė

    Galbūt galima kaip nors išsisukti ir su gilesne skarda, koreguojant kepimo temperatūrą, trukmę ar pan., tačiau tikrai nežinau kaip, todėl negaliu patarti. Sėkmės.

  11. Veronika

    issikepiau piraga :) labai aciu uz recepta gavosi nerealus pyragas ;)

  12. Ieva

    Labai skanus pyragas! Dėkui už receptą :)

  13. brigita

    skanus pyragas bet tesla dar skanesne:DDDDDDDDDDD

  14. kristina

    as įdejau daugiau negu 1 arbatinį saukstelį kepimo milteliu bet man pyragas neiskilo ka daryti ?

  15. Anna

    super skonis :)

  16. asta

    nu as kepiau ir pan puikiai gavosi labai skanus

  17. rita

    skanus pyragėlis… tačiau produktų kiekis didesniai skardelei per mažas… plonas labai jau gaunasi… Labai jau elegantiškas :)

  18. Agnė

    Ačiū už superinio pyrago receptą. Jis kaip tik toks, koks man patinka. Tik, kepant pirmą kartą, iškilo tam tikrų keblumų. Pirma, pritrūkau tešlos. Nors mano skarda tikrai nėra didelė, išėjo tik vienas obuolių sluoksnis (tešla – obuoliai – tešla). Kitą kartą arba šiek tiek maišysiu jos daugiau, arba naudosiu taupiau (mat ypač nešykštėjau pirmajam sluoksniui). Kitas dalykas – saldumas. Dėjau 200 g cukraus ir tai gana saldu buvo. Tad kas nelabai smaližiai, verta cukrų naudoti su saiku. Ir paskiausia, reikia negailėti obuolių. Čia man buvo pamoka, juolab, kad dengiau tik vieną jų sluoksnį. Visa kita buvo tobula. Antras kepimo kartas nemeluos. :)

  19. nida

    Miltu tai tikrai per daug tokiai porcijai ir cukraus daugoka.Nuo tiek miltu tesla gavosi kietoka tai sunkiai formavosi pyragas.Siulyciau miltu tik stikline tada tikrai skanu :-)

  20. alma

    na pyragas tai skanus :)…bet pavyzdziui man tai pritruko teslos toms juostelems ant pyrago virsaus padaryt…atrodo i gana maza skardele dariau…

Leave a Reply