505 responses to “Obuolių pyragas”

  1. Aiste

    Pats skaniausias pyragas! Siandien kepiau, vaisinau uosvius, labai pagyre :) Super! Purus, minkstas, tirpstantis burnoje! :) Aciu uz recepta! :)

  2. Giedre

    Labai skanus pyragas, jau seniai ji kas karta kepu ir nieko naujo nereikia ieskoti, skanumelis!

  3. Obuoliai

    skanus:)

  4. Evelina

    visad ji darau…Man ir mano šeimai jis labaipatinka.:)

  5. simona

    ziauriai geras jau n kartu darytas

  6. Vitalija

    Pats skaniauskas obuoliu pyragas, koki tik esu kepusi, tad daugiau nesivarginu ieskodama nerealiu pyragu receptu, nes radau si nuostabu obuoliu pyraga!:)))

  7. ausra

    ziauriai skanus obuoliu pyragas,pats skaniausias ,koki tik esu valgius ir kepus…o dar karstas su ledais…..fantastika,aciu uz recepta.

  8. Sandra

    Labai skanus pyragas :) as dariau dar su kriausemis gavosi saldokas bet skanus . aciu :)

  9. Ruta

    nuostabus pyragas ;) kepiau begale kartu o recepto paprase 6 zmones, visi labai giria ;)

  10. agne

    man labai kieta tesla gavosi visai kaip ne nuotraukoj..virsu apibarsciau kaip teslos gabaliukus..nu ziuresim kaip cia gausis!

  11. liuda

    Jei saldus obolei reike ispausti citrinos sulciu,o pyragas tikrai skanus.

  12. Teresa

    Labai aciu uz recepta! Gyvenu Anglijoje mazoje komunoje kurioj visi periodiskai labai dziaugiasi siuo pyragu, nes pirma karta ji iskepus gavau sitiek komplimentu, neitiketina! Ir pavyksta kiekviena karta tobulai skaniai:) Geras dalykas Anglijoj yra self raising flour tad niekad netenka kvarsinti galvos del kepimo milteliu kiekio. Siandien radom deze morku, tad reiks isbandyti morku pyrago recepta,dekui!

  13. rimante

    Sveiki, noreciau pabandyk issikept si pyraga. Beje tai bus pirmasis mano pyragas kuri kepsiu, todel ir turiu klausima, kiek reikia det kepimo milteliu? Jus rasete, jog dejote siek tiek daugiau, kadangi as pyragu niekad nekepus nezinau to kiekio :)

    1. Dovilė

      Rimante, geriausia yra skaityti instrukciją ant kepimo miltelių pakelio. Paprastai ten būna parašyta, kokiam miltų kiekiui kiek miltelių reikia. Jei neparašyta, dėk porą nubrauktų arbatinių šaukštelių.

  14. rimante

    Na bandau kept, manau as visko desiu perpus maziau, kad pyragiukas maziukas gautusi. Dekui uz patarima Dovile.

  15. rimante

    Labai skanus pyragas gavosi, aciu Dovile uz recepta. Tik as vietoj kepimo milteliu naudojau kepimo soda, tai skonis sodos siek tiek jauciasi, bet pats pyragas tikrai labai skanus. Aciu dar kart.

  16. justeskinas

    tas pyragas ganėtinai skanus ir nuostabus

  17. bela

    Aciu uz recepta,gavosi viskas super,labai labai skanus,toks trapus,tirpo burnoj,dar nevalgiau tokio obuoliu pyrago :)

  18. Erikute

    Labai skanus :) Gardumelis :)))

  19. Dovile

    Suuuper :) neseniai baigiau kepti ir paragavusi nenusivyliau. Labai bijojau, kad nesigaus ir nuvilsiu svečius, bet visi išgyrė. Ačiū už puikų receptą :)

  20. vertimo paslaugos

    ieskau zmonos kuri moka skaniai gaminti :)

Leave a Reply