505 responses to “Obuolių pyragas”

  1. Auguste

    Sveika, o jeigu vietoj pjaustytų obuolių dėčiau jau paruoštą specialiai obuolių pyragams masę iš smulkiai pjaustytų obuolių ir persikų? Tiktų tokia tešlai?

  2. Renata

    super, dekui, viskas isejo, skanu be galo… dabar ieskosiu recepto su riesutais, trapesne tesla, kad butu kazkas panausaus i strudeli is pano megstamos kepyklos palangoj :-)

  3. Greta

    Labai nuostabus pyragas gavosi, aciu!

  4. Gurmanas

    Vietoj sviesto dejau margarino, kadangi pastarojo neturejau, o antro sluoksnio teslai panaudojau piena, nes pritruko margarino, vizualiai gavosi keistas pyragas, taciau labai skanus :)

  5. automobiliu supirkimas

    aciu uz recepta,
    mano zmonai labai patiko :)

  6. erika

    labai skanus!aciu

  7. irma

    bandžiau- nu nežinau ar obuoliai mūsų per saldūs buvo ar naudotas cukrus (nors ir taip naudojau tik 240 g cukraus ) bet gavosi pyragas nepaprastai saldus – nors vaikams aišku labai patiko, kepant dieviškas aromatas…
    ai o dėl tešlos “stingimo” tai paprasčiausiai miltai brinksta- jei nežinojot net kepant paprasčiausius lietinius patariama palikti tešlą bent 5 min ramybėje kad miltai išbrinktų…
    ir dar man nesigavo tokia skysta tešla kaip jums – gal dėl to kad cukraus mažiau dėjau- nežinauvisa kita darau kaip ir reėcepte net galima sakyt kiaušinius dėjau didelius XL bet tešla net nepalikus nei minutei (nusisukau tik paimt skardą paruoštą) sustingo akimirksniu- bet nematau problemos sudėjom ir taip su dukra…
    ačiū už skanų ir paprastą receptuką

  8. aurelija

    pyrago inda reikia istraukus apdeti slapiu ranksluosciu ir palaikyti-tada pyragas issiima puikiai be kepimo popieriaus.

  9. violetisimo

    na tikrai nerealus pyragas! dekui uz recepta :) jau antri metai kepu. jei ateina sveciu, buna taip, kad lieku ir neparagavus pyrago, kaip greit dingsta :D

  10. Ausra

    Na musu pyragelis jau orkaiteje, tikiuosi gausis toks pats skanus kaip ir nuotraukose ;)

  11. Jurga

    jau antra karta kepu:)laaaabai skanus

  12. Jelena

    Super receptas, tik cukraus mažiau dedu, darau ne pirmą kartą. Visai šeimai labai patinka :)

  13. edita

    si pyraga bandziau daryti pirmas kartas buvo prisviles antras neiskepes na o siendiena as kepsiu treciaji karta o kaip sakoma trecias kartas nemeluoja.:D

  14. nijole

    ka tik kepiau sy pyraga,tik obuolius nesluoksniavau.o tiesiog imaisiau i tesla,fantastisko skonio gavosi,nuostabus…aciu uz receptuka:-)

    1. Marina

      Tikrai, nepagalvojau…taip ir lengviau butu is karto obuolius i tesla, nes labai sunku antra sluoksni teslos istampyt ant obuoliu…..

  15. Lauriukas

    kepu ir as pyraga,nez kas gausis,tik zinau,kad kita karta kaip kepsiu tai i tesla desiu aliejaus,o nea sviesto,bus skystesne tesla.Daba neimanoma buvo pirmo sluoksnio padenkti normaliai,prie sauksto limpa!

  16. Asta

    Labai skanus pyragas :))

  17. Dalima

    Ką tik pašoviau į orkaitę. Esu labai prasta šeimininkė – bus stebuklas, jei kas gausis. O obuolių neturėjau, dėjau bananų gabaliukus. nežinau, ar kas gausis…

    1. Indre

      Na obuoliukai suteikia jam dregnumo nesigauna sausas todel man labai jis skanus :) aciu jo autorei !! Parasyk ar su bananais jis gaunasi,,, einu savaji kepti ,,, jugi kaledos dievinu obuoliu pyrago ir cinamono kvapa :)

  18. Indre

    Aciu uz receptuka negaliu atsidziaugti ,miegiamiauses pyragiukas tik ji tekepu ;) niam niam

  19. ruta

    Kątik išsikepiau, dar neragavau. Tik tešla tokia tiršta jau labai gavos, pilt nėjo – tik šaukštu dėt. Ir užsižiopsojau, kiek perdaug pakepė, bet nesudegė :) eisiu ragauti :)
    O aš beja kepiau ne su kepimo popierium o keraminėj formoj

  20. sol

    Tikrai labai skanus:) Vakar kepiau, tai ir namie gyrėme, ir šįryt darbe:) Tik cukraus pamažinau gerokai, nes 270 gr. labai daug, manau kokios stiklinės pilnai užtektų. Tas pats su miltais, dėjau 300 gr., tai masė buvo tikrai nebėganti iš šaukšto:)

Leave a Reply