505 responses to “Obuolių pyragas”

  1. Diana

    Be galo skanus pyragas. Šiaip mano vyrui obuoliu pyragai nepatinka, bet šį kartą sakė “Skanus pyragas”. Tai reiškia, kad tikrai skanus ;) pabandyti verta. Ačiū už receptą.

  2. Viktorija

    Megaujuosi labai skaniu pyragu! :) kadangi neturejau rugstesniu obuoliuku, ant ju uzpyliau laimo sulciu (nemazai). Keliau apie valanda laiko, nes manau kad dejau per mazai miltu, tesla gavosi skystesne. Kita karta daugiau miltu :) Uzskaitau!!!

  3. SABINA

    LABAI SKANU BANDZIAU

  4. Vaida

    Labai skanus pyragas! Tikrai verta isbandyti *****

  5. Aurosoma

    Nuostabus! Labai patiko!!!

  6. Ingrid

    Tobulas. Pats geriausias receptas is visu bandytu…! Aciu!

  7. Alina

    Noriu kepti dedelėje orkaitės skardoje. Įdomu, ingridientų kiekį reikia padvigubinti, ar užteks ir pusę porcijos pridėti ?

  8. Egle

    Tikrai nuostabus pyragas visuomet gaunasi. Ir receptas – beveik pries septynis metus ikeltas, bet puikiai aptinkamas interneto platybese ir visu kepamas. It gera daina – visiems patinka ir nesensta :) saunuole Pragaro virtuves seimininke! Valio!

  9. Gita

    jau 4 metus kepu si pyraga ir seimynai niekaip neatsibosta. ypac kai reikia greitai, tai tik si ir tekepu :)

  10. Toma

    Kepiau puse valandos ir vidus dar visiskai zalias buvo,gal neteisingai kepimo laikas uzrasytas??

  11. Gitana

    Labai skanus, šlapias,tik laikas mano orkaitei 50 min. ir dar galėjau kokias 10 min. kepti, viduje dar šiek tiek prašėsi.
    Dėkui už skanų receptą.:)

  12. vilija

    Ismeginome vakar si receptuka, Super skanus! Aciu!

  13. Inge

    Nereliai geras receptukas. Visada puikiai payksta! Išbandyta – galima obuolius įpjaustyti į tešląą ir išmaišyti, gražiai paskui skardoje paskirstyti, super viskas gaunasi :))))))
    je je je, rytoj visa skarda pyrago namie kvepės………………vilios paskanauti

  14. Nesvarbu

    Nieko pyragas,tik gal kita karta maziau cukraus desiu,nes labai saldus.

  15. Agnė

    Daug metų kepu. Greitas, paprastas ir skanus. Su švirkštais ir maišeliais nervų nesigadinu. Tešlą pramaišau su obuoliais ir dedu į skardą.

1 23 24 25

Leave a Reply