Ryšium su tuo, kad paprastai perku nepjaustytą sūrį, prisipažįstu šioje srityje besanti mažumėlę atsilikusi. Bet gi kažkada, karštiems sumuštiniams nusipirkusi pjaustyto sūrio, buvau maloniai nustebinta šiuolaikinių pakuočių.
Negana to, kad sūrio gabalėliai yra atskirti popieriais, dėl ko, bandant pasiimti tik vieną sūrio gabalėlį, nebūtina prikrapštyti jo pilnų panagių, dar gi ir pakuotės yra daugkartinio uždarymo. Tas tai jau rimtai pelnė mano malonę gatavai pjaustytiems sūriams.
Iki šiol vienintelis mano žinotas pliusas – supjaustyta lygiomis, plonomis riekėmis, ko negalėčiau pasidaryti savarankiškai.
Pakuotė gal ir smagi, pritariu, tačiau kaina kaip kokioj Suomijoj… prabanga tas sūris :(
Dar neteko nusipirkti lietuviško produkto, kur būtų parašyta – “plėšti čia” ir išties toje vietoje atsidarytų pakuotė, kaip tik tas kampas sunkiausiai iš visų atsiplėšia.
Siaip tai jau daugiau nei metai kai perku tik toki suri. ar tai brangiau? nepasakyciau. nusiperku tik tiek kiek reikia, per menesi suvalgau apie 600gr, tai jei kg 3-5 litais ir brangiau gaunasi, tikrai nera didelis nuostolis:)
Aš irgi daugiau gal nei metai. Tiktai pusryčiams, tiktai dvi riekelės. Visai man apsimoka, peržiūrint ir sutaupytą laiką ir nesugadintus nervus :)
Sūriui pjaustyti reikia specialaus peilio (http://en.wikipedia.org/wiki/Cheese_slicer) (yra pirkti ir Lietuvoje:)
Tada ir gamykliškai supjaustytas sūris neatrodys toks privalumas;)