Kiniškos jautienos salotos
Nusižiūrėjau salotų receptą iš Popo raciono. Tikrai labai paprastos ir tikrai labai gerai suėjo. Pirmas ir sudėtingiausias darbas – išsivirti jautieną. Naudojau kumpį. Už prieskonius dalyvavo žalia poro uodega, penkių rūšių pipirai, keletas lauro lapų, skiltelė česnako, ketvirtis svogūno. Tinka ir kitokie – pagal sitauciją šaldytuve bei spintelėse. Mėsą dėjau į jau verdantį vandenį.
Krevečių mišrainės krepšeliai
Suneštiniam naujametiniam vakarėliui dariau mišrainės su krevetėmis krepšelius. Nesudėtinga, bet šiek tiek užtrunka. Išsiverdate pakelį ryžių (100 arba 125 g.) pagal instrukciją ant dėžutės. Supjaustote 3 virtas morkas ir 1 šviežią agurką.
Skanios salotos (su mėsyte)
Mano Išrankusis mane išmokė vieną tikrai gerą dalyką (ne vienintelį, bet dabar prisimenu būtent šį) – gaminti labai skanią mišrainę. Ar salotas.. O kuo jos skiriasi? Imate pusę kiniško kopūsto arba gerą saują salotų lapų. Supjaustote. Jis man taip ir neįdiegė, kad prancūzai salotas plėšo, o ne pjausto. Ir aš taip turėčiau daryti, pagalvojusi vien apie […]
Naujausi komentarai