Priėjau kondensuoto pieno stadiją

Šian kažkaip praregėjau ir supratau, kad kondensuotas pienas be cukraus būna žymiai skystesnės konsistencijos už kondensuotą pieną su cukrumi.

Gerai gi, kad ta pragaro savaitė pagaliau baigėsi. Kadangi vyniotinį subriefinau dar praeitą savaitgalį, šian paplanavau kampaniją ir dabar einu ją įgyvendinti. Ryt aprašysiu. Jei neužmigsiu pakeliui į virtuvę.

Posted in

7 responses to “Priėjau kondensuoto pieno stadiją”

  1. Praktikuojantiskulinaras

    Kalbant apie kondensuota piena, butu idomu suzinoti kaip gamini tingini. Tinginys – tingintiems gaminti :)

    Aciu !

  2. Dovilė

    Tiesą sakant, man net mintis nekilo aprašyti čia tinginio gaminimą. Bet, jei yra poreikis, bus ir aprašymas ;) Bet, matyt, tik kitą savaitę.

    Beje, žinau veikėjų, kurie tingi gaminti tinginį ir paprastai jį perka gatavą pardutouvėje ;)

  3. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/Forelle/'>Forelle</a>

    Norėčiau sužinoti kaip gaminamas tinginys su kondensuotu pienu, nes aš moku gaminti be jo, kai pats užpilą pasidarai iš kakavos, sviesto, cukraus ir pieno. Nors man toks labai patinka.

    Atsimenu kambariokė vieną kartą gamino su kondensuotu pienu, atseit labai skanu ir bla bla, bet gavosi toks akmeninis, kad reikėdavo su plaktuku padaužyt, kad atsiskeltum gabaliuką, tai recepto neklausiau :)

    Redagavo Forelle 2007-04-22 10:02

  4. Dovilė

    to Forelle: Tavo kambariokė gal krakmolo nepagailėjo. Nors pati mėgstu "standų" tinginį, kad neištižtų pjaunant, bet tavo aprašytasis nuskambėjo kaip dar ir gerai užšaldytas ;)

  5. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/Forelle/'>Forelle</a>

    Krakmolas dedamas? O ką jis duoda?

  6. Dovilė

    Nebūtinas, bet padeda tinginiui greičiau ir tvirčiau sustingti iki įmanomo pjaustyti.

  7. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/Forelle/'>Forelle</a>

    Aišku, ačiū. Tai dabar lauksim tavojo tinginio recepto ir bandysim ;)

Leave a Reply