16 responses to “RSS sausainiai”

  1. Romas

    Super idėja su žvakių dangtelio panaudojimu. O dėl dažymo, tai man atrodo būtų papraščiau, sausainukus daryti su morkomis, o baltas juosteles – per jūsų naudotą trafaretą pabarsčius cukraus pudra. Na bet čia kiaulystės dėsnis – visos geros idėjos ateina vėliau.

  2. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/shatas/'>shatas</a>

    atrodo tikrai niam, :) o rss technologija šiaip neturi skonio, ydomu kokio skonio jūsiškiai sausainiai :D

  3. www.vax.lt

    Eina sau ka skaniai atrodo :DDD Noriu noriu noriu :DD

  4. ZeaLot

    Umm, gardu turėtų būti suvalgius tokį RSS'ioką :)

  5. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/KaVeikti/'>KaVeikti</a>

    Jau pasidžiaugiau idėja pas Justiną. pas tave perskaičiau dar platesnį ir taipogį linksmą aprašymą :)
    Remiantis Justino patirtimi, gal jei dabar pradėčiau gvildenti idėją tave bogintis pas save į Kauną kepti pvz. voverių (sausainių ar tai pyragų ar tai dar ko) tai po kolkių metų gal ir prisikalbinčiau :))
    Šeip labai fainaj viskas, o be to, matau, kad dar ir gerą laiką apturėjot.

  6. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/shiny/'>shiny</a>

    išprotėjimas ((:
    tik nesupratau kodėl šafranas buvo išbrokuotas – nepatinka skonis? Švedijoj tai vos ne tradiciniu prieskoniu skaitomas ir dažnai dedamas į įvairius kepinius

  7. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/KaVeikti/'>KaVeikti</a>

    O tai beveik planas Kalėdoms jau ir yra… ir laukimo laikas kone tinkamas ;) aš ir naujuose namuose tuo metu jau, kogero, gyvensiu, gal net su nauja (kepančia) orkaite jau…
    Iš morengų iš morengų noooriu!!! :)

  8. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/vipinis/'>vipinis</a>

    10 balų !!! :)

  9. praktikjuojantiskulinaras

    puikiai padirbeta :) komandinis darbas ;)

  10. Anonymous

    dovile, ne! ne kaip skanius uzskaiciau! kaip burnoje skoniu istrykstancius, traskius rojaus gabaliukus, kuriu apelsininis kartumas nuostabiai pasipildo ilgai liekanciu saldumu! ir dar taip zavingai draugiskai atrodancius su visais tais RSSinais zenkleliaisir kitais zengkleliais! wow, isties ivertinau savo darbo vieta salia Administratores – t.y. prie pat gardziuju sausainiuku (kuriu turbut puse ir suvalgiau)… laukiu papildymo! ;)

  11. Dovilė

    Aš formelių lankstymą planavau iš parduodamų standartinių sausainių formelių. Bet jos yra žymiai kietesnio metalo ir nežinia kuo jų lankstymas dar būtų pasibaigęs.

    Cukraus pudra per trafaretą tikrai gerai būtų byrėjusi. Bet ant glaisto gal neitin gerai laikytųsi.

  12. Dovilė

    Aiste, bijok ne metų laukimo, o važiavimo su visais produktais pas mane į Vilnių, jei koks sutrikimas procese pasitaikytų ;)
    O voverę iš kokių spurgų, morengų ar dar ko visai įmanoma būtų sulipdyti :) Blogiausiu atveju iš kalėdinių meduolių tešlos plokščią išpjauti ir nuspalvinti.

  13. Dovilė

    Man netgi beveik pakankamas laikas išmokti morengus gaminti.. ;)

  14. Dovilė

    Papildymas – galbūt kada nors ;) Nieko nepažadu.
    Dar ne visad viskas prie Administratorės ir nusėda. Būna, ir jai tenka ranką link mano stalo ištiesti. O dar rečiau pats ofise pasirodai ;)

  15. Sviestas pabrango :P | PDFONTOUR tinklaraštis

    […] pirmadienį į parduotuvę žmogelis ir nori nusipirkti sviesto, nes vakare keps RSS sausainius. O ką gi jis mato? Taigi “SVIESTAS PABRANGO”. Kaip tai atsitiko? O gi atėjo […]

  16. Justinas Beinorius

    Kaip smagu prisiminti!

Leave a Reply