69 responses to “Saldusis tinginys”

  1. izvalgi

    mmm, yami yami! iskart uzsinori. tik kas keisciausia, kad galiausiai tingini sudejai y tuscius sausainiu pokelius… as taip nedaryciau :D susukciau i kokia merle” arba sudeciau y tuscia ilga ir plona kartonini sulciu pakeli;)

  2. Saulius

    tai galima dėt į ką nori, kad ir į celofaninį maišiuką, svarbu, kad ten susispaustų viskas. O į tuščius sausainių pakelius patogu tuo, kad jie atlieka, o sustingus tinginiui gali transportuotis kur nori kaip nori. Ir sviestinis popierius esantis pakelio viduje nusijama lengvai. Vat sulčių pokelį tai jaučiu reiktų nupjaustyt :)

  3. Karina

    Sveiki,katik si skanumeli pasigaminome su mama. Gavosi puikiai,patariu pabandyti.

  4. Karolina

    Hm.Na man tinginys jauciu tikrai niekada neatsibos.Kai buvau maza mociute ten kazkaip is grietines darydavo,nezinau tiksliai.Bet ir situo budu labai skanu.As tai padarius ji dedu i paprasta,apvalia,metaline tortine forma,o kai susala,kaip pyraga trikampeliais pjaustau.kazkaip labai keistai tuose sausainiu pakeliuose,kai kvadratinis toks gaunas:>

  5. Daiva

    Niam, niam, pats megstamiausias patiekalas nuo vaikystes :)

  6. gizzmo

    eisiu dabar daryti

  7. gizzmo

    veliau parasysiu ar skaniai gavosi

  8. Arune

    Fantastiška idėja su sausainių pokeliais. Vakar, kaip tik su vaikais gaminom, tai sugalvojau dar kartą peržvegti interneto platybes, idėjų pasisemti. Gaila, sausainių pokelius vaikai buvo spėję sunaikinti, jų panaudoti nepėjau. Anksčiau vyniodavau į maistinę plėvelę- dešras padarydavau, šį kartą formą išklojau kepimo popieriumi, ir iš viršaus uždengiau, ir galiu patvirtinti, kad su kepimo popieriumi daug geriau nei su maistine plėvele.
    Šiandien ryte paragavau tinginio- šis receptas tikrai geras. Tik aš papildžiau 100 g. juodu konditeriniu šokoladu.

  9. Odeta

    Katik pasidariau tingini pagal si recepta tai laukiu kol sustings :)

  10. mindaugas

    labai jis neskanus kazkoks rukstus

  11. Monika

    Pries kokius 5 menesius gaminaus pagal si recepta ir labai skanaiai gavosi :)
    Siandien vel darysiu tinginy ir uzsukau i si saita pasitikslinti :)

  12. Eduardas

    coool piragas

  13. briliant

    Pasidariau ir as snd ta isgirta tingini,nu gal ir nieko,bet jis man labai jau saldus,ir kazkodel jis man gerai nesustingo?O cia 4/5 tiksliau tai kiek? Supyliau daugiau nei puse kond.pieno ir gal del to jis man nesigavo kietas nezinau????

  14. Milda

    aciu uz aisku recepta, lengvai ir greitai ir skaniai isejo:)

  15. Ale

    SEIP skaniai gavosi,tik nesupratau kiek ten reikia kond.pieno DAUGIAU nei puse indelio ar MAZIAU!??

  16. Anonimas

    4/5 yra daugiau nei pusę ir kiek esu girdėjęs tai nereikia labai smulkiai sutrupint sausainių, nes tada ne kietas gaunas.

  17. ieva

    labai skanu.pati pasidariau.

  18. Roberta

    Paskaičius receptėlių, užsimaniau ir aš “tinginio”. bet dariau su naminiu receptu, įprastu ir lengvu kiekvienam, štai ir jum pasakysiu:
    Reikės:
    1. Sausainių 4 pokelių (atrodo daug, bet tinginio nelabai daug išeina);
    2. Kondencuoto pieno 1 skardinės;
    3. Sviesto 200g.;
    4. Kakavos 4-5 šaukštai;

    Ištirpinau sviestą ir supyliau į puodą kakavą su kondencuotu pienu, viską viriau ant mažos ugnies ir maišiau, kol masė pasidarė vientisa. Sutrupinau sausainius dideliame inde, supyliau išvirtą masę ant sausainių, viską gerai išmaišiau ir sudėjau į maišelį (stangresnį ir geresnį nei salafaninis) palaikiau kol atvėso, tada dėjau į šaldytuvą ir po valandos jau valgiau.
    Na va, kaip lengva ir paprasta.! Tikrai ne per saldus ir ne per kartus, kaip tik! Ir užstengo gerai! Viskas puiku. Skanaus!

  19. Vilius

    To Roberta: tiesą pasakius nematau esminio skirtumo tarp tavo ir dovilės recepto. Čia šiaip pastebėjimas.

  20. Jollitta

    nu tiksliai jei roberta sugalvojo pasireikst reikejo paieskot subtilesnio budo :))) o tai dabar gavosi tas pats tik is kito galo…ir tai dar neaisku is kurio :)
    o tinginys tai geris ir receptas puikus :)

Leave a Reply