9 responses to “Sausainiukai-suktinukai”

  1. astu

    Pas Forelle rašo, kad dar reikia aptepti išlydytu sviestu. Čia jau supjaustytus? Ką duoda sviestas?

  2. Dovilė

    Pastaba, jog kai kurias smulkmenas pakeičiau, turėjau omenyje ir aptepimą sviestu ;) Manau, sausainiai nuo šiek tiek riebalo būtų mažiau sausi. Bet aš jo nepasigedau.
    Jei nori užtikrintai išsiaiškinti, ką sviestas duoda, gamindama sausainius pati, pusę daryk su juo, kitą pusę – be :)

  3. Forelle

    Sviestu reikia patepti tešlos lakštą, o tada ant jo įdarą dėti. Manau, tas aptepimas, tam kad geriau suliptų, bet kad gerai sulimpa ir be jo

  4. Dovilė

    Man irgi pakankamai gerai ten viskas lipo. Tik patį kraštuką kiaušiniu dėl užtikrintumo, kad neišsivynios, patepiau.
    Trukdė nebent patys vaisiai, dėl ko man visai būtų patikę dėti juos smulkesniais gabaliukais. Bet pjaustyti tokį kiekį tai tingiu.. ;)

  5. Blondie

    Yra pirkti ir smulkių džiovintų vaisių

  6. Blogorama #438 : nežinau.lt

    […] Sausainio ar saldainio? Kam rinktis, jei galima turėti abu viename? :) […]

  7. Dalia

    Aš irgi dariau! Ačiū, kad dalinatės :) Gavosi skanei ir be sviesto.

  8. pa_radize

    na va, atkasiau receptą, savaitgalį dariau. rinkaus tik riešutus. tikrai skanu. tik ir man gavos per mažai saldumo, nors medaus, atrodo, negailėjau. vadinas, galėjo būti dar daugiau :) dabar galvoju, kam suįert visą tokį nemažą kiekį :)))

  9. Indre

    negalima alkanam skaityti TOKIU dalyku….

    Beje, o mieline tesla tiktu??? (kaip tik namie kameroje turiu- bet Mieline :()

Leave a Reply