40 responses to “Sluoksniuotos tešlos žiedeliai”

  1. Saulius

    Rita: matai aš pjausčiau peiliu ir juostos ten visokios gavos… Na gavosi nelabai gražiai, bet užtad skanu baisiai :)) kur ten už receptą prabalsuot :))

  2. Rita

    Sauliau: tai ko nušleivojai kreivas juostas, reikėjo liniuotę užsidėti. Aišku aš juokauju, ir džiaugiuos kad skonis nenuvylė, o tai svarbiausia. Kitą kartą gausis žymiai geriau.Sėkmės.

  3. Inga

    o kuo ten ant viršaus pabarstyta?(antram paveiksliuke)

  4. Rita

    Būna tokie spalvoti žirneliai tortams, pyragams puošti, tai aš ir papuošiau :)

  5. Konkurso rezultatai: geriausio deserto receptas « pragaro virtuvė

    […] Sluoksniuotos tešlos žiedeliai – Rita […]

  6. Živilė

    Viskas labai paprasta, bet apipavidalinta labai gražiai :)

  7. Jovita

    O su “sumiele” :) tešla gautusi? :) Kaip tik voliojasi šaldiklyje :)

  8. Rita

    manau kad vaizdelis būtų nekoks :) o skonis manau visai nieko

  9. Jovita

    Na, kad nežinau, man ir mielinė ir bemielė vienodai išsipučia, turbūt kažką ne taip darau :)

  10. kristinel

    na va, isbandyta – very good :) ta tesla tikrai yra gerai.

  11. Indre

    O kur toki peili gaut, kad rantytas kraštelis tešlai gautųsi? Nes rantytai pjaustyti su peiliu neturėsiu kantrybės.

  12. Dovilė

    Naudojamas specialus ratukas tešlai pjaustyti. Ieškok parduotuvėse visų kitų virtuvės reikmenų.

  13. pow

    na nerealu turėtų būti :) Gaila nusipirkau tik tešlą, bet reiks būtinai išbandyt!

  14. morka

    O aš obuolinius žiedelius iškepiau,prieš kepimą užbėriau rudo cukraus,o iškepus- cukraus pudros. Šeimyna per lėkštę “prasinešė ” kaip uraganas. Gerulis :)

  15. Keksiukai nusibodo – imam sluoksniuotą tešlą! « Perkam. Taupom. Neperkam.

    […] ir trečias gaminys, kurį dar sugebėjom per šias pora valandų iškepti – ananasinės gėlytės. Taip pat buvo labaiii lengva pagaminti, tik reikia palaukti, kol sluoksniuota tešla pakankamai […]

  16. Kepykla #1 « Perkam. Taupom. Neperkam.

    […] ananasinių(tiek yra žiedelių mažame […]

  17. Jurgita

    su kuo cia supjaustyta taip banguotai

  18. rita

    su banguotu ratuku tešlai pjaustyti :)

  19. Vi

    “E i k t u saaaauuu!” :)) Nu liuksiškai!

  20. R

    Esu ir skanesnių desertų valgiusi. Net ir nežinau – ananasai išlieka sultingi – tai pliusas, bet tešla tokia beskonė, nepatiko man visai. Nežinau, gal ją verta pertepti sviestu ir cukrumi pabarstyti, prieš vyniojant ananasus. Padariau keletą ir su obuoliais. Turbūt nekartosiu daugiau.

Leave a Reply to Rita Click here to cancel reply.