15 responses to “Spagečiai su pievagrybiais ir šonine”

  1. ignieška

    O, taip, tai gardus derinys prie makaronų :)

  2. Andrius

    Kas yra tas pievagrybiu padazas? manau kad pagal si recepta gaminsiu ryt vakariene 20 zmoniu, tad Aciu :)

  3. Varnalesha

    Siulau vietoj grietines naudoti grietinele. Patikrintas ir skonio atzvilgiu uztikrintas reikalas :)))

  4. Dovilė

    Atidžiau skaitome :)
    – Grietinėlė ir naudota.
    – Pievagrybų padažas – tai visas tas marmalas, kurio aprašymas eina praktiškai per visą įrašą.

  5. Inga

    o pievagrybius virtus čia pjaustot,ar nevirtus? Ačiū už atsakymą.

  6. Dovilė

    Nevirtus.

  7. Aurimas

    Jamsiu šitą, kai turėsiu daugiau laiko. Atrodo gardžiai. :)

  8. Blogorama #397 : nežinau.lt

    […] arkoms. Laura sako, kad pralenkti McDonalds galima. Aš abejoju. Bet nepabandęs, nežinosi. Konkurencija makaronų užeigoms. Iš savo patirties žinau, kad makaronų skonis proporcingas jų paruošimui įdėtam darbui. […]

  9. Jovita

    O lazanijos nebandžius gaminti viešai? :) Nerealus dalykas (nors ir gresia apsivalgymas jos pasigaminus) :)

  10. Dovilė

    Apskritai lazaniją esu gaminusi. Bet ne viešai :)
    Gal kada irgi pafotografuosiu, įdėsiu į blogą. Ji dabar stumdosi eilėje su cannelloni.

  11. Vaza

    Pasigaminau, reikalas ėjosi puikiai, bet taada kažkas šovė galvon įtarkuoti ten gera plytą sūrio, juk kuo daugiau sūrio – tuo skaniau, tai viešpatėliau, kaip buvo rūgštus, kelis kartus skiedžiau verdančiu vandeniu, bet tas mažai mačijo, tai gerą daiktą sugadinau.

  12. Vilūnė

    Kiek porciju išeina ir keliems žmonėms iš tokio kiekio užtenka?

  13. Dovilė

    Kokie trys galėtų pavalgyti.

  14. Jurgita

    super, labai geras recepciukas. skaniai gavosi. niam niam

  15. Dag

    Labai skanu! Neturint grietienių galima ir pieną panaudoti, jei švelnus skonis neatbaido. Bet jį visadą galima paaštrinti prieskoniais.. :)

Leave a Reply