Čia tarsi mini paaiškinimas, kodėl ankstesniame įraše sriubą su mėsos kukuliais pavadinau laisvos interpretacijos sriuba.
Nuo virtos jautienos likusį sultinį sunaudojau sriubai, panašiai į jau kažkada aprašytąją. Skirtumai:
- nebedėjau sriubos prieskonių, naudotų jautienos virime;
- vardan tirštumo įdėjau kelis šaukštus perlinių kruopų (paprastai jų turiu žvejybos reikmėms..);
- morkas su svogūnais apkepinau ir sudėjau pabaigoje vietoje pievagrybių – priduoda gražesnę spalvą;
- pabaigoje įbėriau raudonėlio.
Visai gerai buvo vėlyvą vakarą apsireiškusių Lino ir Kolegės pamaitinimui.
Ne, mielieji, Skype nerašysiu message, kada ir ką gaminu.
O kada bus charčio? Norim charčio! Na kaip be charčio? charčio, charčio, charčio…