5 responses to “Traškios aitrios lešių juostelės”

  1. Blondine

    O būtinai 2 kartus kepti? Nepaprasčiau iškarto daryti tokius pirštelius ir kepti 1 kartą?

  2. Pyragų nekepėja

    Spėju, indai matyt tokių paplotėlių prisikepdavo ilgelėsniam laikui, o prieš valgydami juos pjaustydavo juostelėmis ir pakepdavo (ir tikriausiai ne augaliniame aliejuje,o gi) :)

  3. Blondine

    Na, dėl indu tai aišku, bet kam čia 2 kartus kepti? :)

  4. Dalia

    Ko taip nirštate ant augalinio aliejaus? Ar alyvuogių, ar saulėgrąžų, ar rapsų… taigi ir yra augalinis.

    Paprastai rašoma “augalinis aliejus” kai receptas atėjo per rusų kalbą, kad nesipainiotų su sviestu, gi pas anuos tas pats “maslo” ir aliejui, ir sviestui, ir mašininei alyvai.

  5. Bartas

    Butent, o siaip ko geriau nenaudoti, tai darzoviu aliejau. “vegetable” nes jis visalaik pigesnis ir kiek maciau, jame visada yra genetiskai modifikuotu produktu :>

Leave a Reply