15 responses to “Varškės apkepas”

  1. Dovile

    Deja, liesa varske sugadina apkepa. Kiausiniu ant tokio kiekio varskes mazoka… manu kruopu padauginti tikrai nereiketu, o ir jas isbrinkinti reikia nepatingeti pries dedant i varske. Beja, KUR RAZINOS?

  2. paulius

    nori ir dėkis tas razinas. fuuj!

  3. Forelle

    Jau geriau riebi varškė ir mažiau cukraus (manau kalorijų tada bus tiek pat), nes kaip Dovilė ir sako, liesa sugadina apkepą.

  4. Dovilė

    Nesu tikra koks ten skirtumas tarp riebios ir liesos varškės apkepe – gal per retai valgau varškės gaminius. Bet dėl razinų taip griežtai tikrai nepasisakyčiau – vieni mėgsta, kiti – ne.

  5. Forelle

    Aš kiek kartų ką darydavau iš liesos varškės, taip man skonis nepatikdavo: nei spurgų, nei apkepo, net keptų varškėčių (o va šitie visada lipdavo prie keptuvės, tai tekdavo daugiau miltų įbert, o tada kaip vyras sako, gaudavosi tokie valgykliniai).
    O kiaušinių galima ir visai nedėti, valgiau tokį apkepą be kiaušinių, tai laabai skanus buvo, tik tada reikia dėti lyg grietinės ar jogurto. Reikės pasiklaust tikslaus recepto

  6. Dovilė

    Aš tikriausiai vienintelė į varškėčius dedu kuo daugiau miltų, kad kietesni būtų ir kad varškė mažiau jaustųsi :)) Dėl to mano ir Mamos varškėčiai skiriasi kaip diena ir naktis.

  7. Šilas

    O aš dėčiau tik kiaušinius :)

  8. skaniai.lt

    Manų kruopos, manau, tinka geriau negu miltai. Jei jas kartu su visa mase palaikai ilgiau – jos išbringsta ir apkepas išeina puresnis, nei su miltais.

  9. Laurindre

    O aš dedu ryžių miltus ir šviežius bananus vietoj razinų.
    Gaunasi labai aromatingas apkepas.

  10. Forelle

    to skaniai.lt: į apkepą tik manus dedu, neteko girdėt, kad į apkepą miltų piltų. O ten šnekėjau apie varškėčius.
    to Laurindre: labai jau viliojančiai skamba tavasis varinatas, nes aš razinų kepiniuose nemėgstu, tai kitą kartą pabandysiu su bananais.

  11. Boruzele

    labai panašus receptas į mano naudojamą. tik pas mane dar dedama 6 šaukštai grietinės (gal tai atstoja riebesnė varškė, nežinau, bet visada dedama liesa varškė nuostabaus skonio nesugadina :P) ir dar aiškų tų razinų :) kažkada bandžiau su datulėm – saldžiau bet tirkai nieko ;)

  12. Gintare

    Vietoj cukraus pabandykit sutirstinta saldu piena (kondensovke) – tikras skanumelis : )~

  13. Edita

    na, kiek varskes apkepu zinau, kepiau ir ragavau, sitas kazkoks keisciausias. Nelabai skaniai atrodo, o kam dar i saldytuva deti? Ir siaip, pasiieskokit, yra zymiai skanesniu recpetuku :)

  14. max

    varskes pirago nemegstu… bet draugai sako kad su kondensuotu pienu aisku kad skaniau,,

  15. rense

    As Anglijoje vietoj varskes naudoju cottage chesse kaip pas mus buna grudeta varske ir labai puikiai iseina varskes apkepas. Be to nereikia belstis i kitas parduotuves.

Leave a Reply