9 responses to “Višta tvarstyje. Apelsinai versija”

  1. Dautarte

    Idomus receptas. Puikiai tinktu visokaiusiems neformaliems susitikimams. O kaip skonis atsalus? Mesa netampa sausoka?
    Itrauksiu i sarasiuka “isbandyti”.

    Beje, jis man primine apie beveik pamirsta kepta vista idaryta citrinomis. Aciu! :)

  2. Dovilė

    Neblogai ir šaltas. Bet, žinoma, pats skaniausias – karštas :) Tiesą sakant, atvėsti jam buvo leista tik vieną kartą.

  3. lashiuke

    Kažkaip man tos žievelės ne į temą… gi LT, tai tikrai ant jų tiek visokio brudo pripurkšta, kad tik ilgiau laikytųsi.

  4. Dovilė

    Taikau taisyklę – ko nematau, dėl to nesinervinu.

  5. Dautarte

    Vaisius uztenka kruopsciai su sepeciu karstame vandenyje nuplauti.

  6. Dautarte

    Sakinis isejo siaip sau, bet tikiuosi suprantamas… gal daugiau nieko nerašysiu, kol nepabusiu… einu kavos ;)

  7. Dovilė

    Vėlokai budiniesi ;) Ir dieną pradedi nuo blogų skaitymo :)

  8. Lialia

    Receptukas nepaprastas, mes su draugu labai pamegom, o va del zieveliu, tai jau po pirmo bandymo, jas lupu lauk ir dedu be zieveles, skonis nenukencia, o ir salti tada kartumo neigyja, kadangi gaminu dazniausiai labai daug sio patiekalo, tai mielai valgom ir atsalusi

  9. asta

    Nugi pabandžiau ir aš. Apelsino žievelės man visai maloniai suėjo, bet galvoju kitą kartą pabandyti šiek tiek ją apipjaustyti. Bet kas super suėjo, tai į kelis įdėjau dar ir PAPRIKOS po gabaliuką, t.y. višta, apelsinas,paprika. Va čia tai super gaunasi – skaniausia. O atšalusi labai gerai kitą rytą pusryčiams sueina, bet jau užsirezervavusi šią mintį kaip zakusoną svečiams.

Leave a Reply