17 responses to “Vištiena su pievagrybiais ir špinatais”

  1. Jurga

    aš tai toną sūrio būčiau užsimetus ant viršaus:)

  2. Justas

    Visai skaniai žiūrisi :) Žalia spalva visada man “apetitnai” atrodo:)

  3. Giedrė

    ne nu, negalima tokio dalyko rodyt vakare, po sporto :D … jomajo, kad rytojus greičiau ateitų :/

  4. dot

    I see blood…

  5. Traleliushke

    ooo , pievagrybiai ir vistiena – mano skaniausi dalykai, tad beliko uzsipirkt spinatu ir grietines- grietineles ir sitas geris garuos i ant mano stalo, dekavoju;)

  6. zuvis

    cia tave Nyderlanduose taip maitina?

  7. zuvis

    As irgi Nyderlanduose gyvenu, idomu ka tautieciai valgo…:)

  8. Rytka

    Kodel nuo spinatu reikia nugnaibyti kotelius?

  9. Dovilė

    Nes jie suminkštėja ne taip labai, kaip lapai. Gali ir nenugnaibyti jų – bus patieklas su koteliais :)

  10. Simona

    Čia dar sojos padažiuko reikėtų :)

  11. Viktorija

    Mhm, pritariu Giedrei, kad tokius dalykus geriau jau skaityt ne tuščiu skrandžiu:)

  12. greta

    sveiki, man labai patiko sis receptas. Bet ir pati labai noreciau jums parodyti kelis savo receptus su nuotraukomis, kaip galeciau ta padaryti. Nes jokios uzsiregistravimo formos i si tinklapi nematau.

  13. Vilius

    aš tai labiau apkepčiau vištieną, iki karamelės spalvos.

  14. Rytka

    Gaminau sita patiekala siek tiek savaip:
    – uzdejau kepti vistiena – pakepiau kokia 7 min.
    – supjausciau pora – iverciau – pakepiau kol sutvarkiau spinatus
    – prisipjausciau spinatu – iverciau, pakepinau kokias 5 min.
    – supyliau maiseliuka 200 gr grietineles, patroskinau kokias 5 min ir vsio
    Vieninteli prieskoni naudojau tai vegeta.

    Su spageciais – tiesiog deiviskas patiekalas! Ir tai pirmas kartas kai valgiau spinatus.

  15. niokas

    norme, darysiu panasiai gal. darau su kukuruzais

Leave a Reply