Toliau demonstruoju meilę grybams ir primityviems kepiniams.
Išsiverdame makaronų. Kaip tai padaryti, parašyta ant pakelio.
Naudojame voveraites ir svogūną. Supjaustome.
Apkepame svieste. Pradedame nuo svogūnų. Naudotas priskonių mišinys Forest Blend.
Apkepo formos dugne sudedame bent pusę makaronų.
Antru sluoksniu pareina voveraitės.
Trečias sluoksnis – makaronai.
Suplakame vieną kiaušinį ir tarkuotą sūrį. Šiuo atveju Rokiškio suėjo gerai.
Šitas marmalas ir bus paskutinis apkepo sluoksnis.
Kepamas uždengtas, vidutinėje temperatūroje. Nežinau kiek laiko. Laimingi laiko neskaičiuoja.
Ar iškepęs paprasčiausia nustatyti pagal išvaizdą. Bus gal 15 min. Kepimo pabaigoje gal ir dangtį nuimti verta – labiau apkeps sūris.
As kaip labai netikusi seiminike be fantazijos, esu baisingai dekinga uz tokias gausias receptu publikacijas :)
Welcome. Kad tik kam būtų naudinga.
Pagal pastaruosius receptus atrodo, kad pas tave namuose kalnai voveraičių :) Nors aš, turguje nusipirkus 2 litrus (keistas matavimo vienetas), iškart suvartoju su virtomis bulvėmis :)
Ant palangės auginu ;)